Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vivoryon is de naam. Daarom nieuw draadje

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Guus_Geluk
0
quote:

dader schreef op 15 jan 2020 om 10:39:


Even eruit op 7.80


Ik heb ze opgepakt, bedankt.
poil-1
0
En opnieuw aanval op 8,30, maar nu door.
Amerika gaat ons opnieuw laten schrikken deze middag. Op naar de 10 euro.
Succes, poil
poil-1
0
Hier mag de hele dag nog geknald worden. Deze vuurpijl is niet meer te stoppen.
Groet, poil
poil-1
1
transkript.de/news/schulterschluss-vo...

Vertaald google

De makers van het Deense biotechbedrijf Nordic Bioscience hebben in 2019 zwaar geïnvesteerd in Vivoryon Therapeutics AG. Nu retourneert de op Halle gebaseerde ontwikkelaar van geneesmiddelen een order aan Nordic Bioscience om een ??klinische studie uit te voeren, inclusief de ontwikkeling van biomarkers.

Vivoryon Therapeutics AG (Euronext Amsterdam: VVY) en Nordic Bioscience hebben medio januari een overeenkomst aangekondigd om samen te werken bij de klinische ontwikkeling van de kandidaat-kandidaat PQ912 van Vivoryon Alzheimer. Het particuliere bedrijf Nordic Bioscience moet daarom niet alleen fungeren als een CRO (Clinical Research Organisation) voor de komende fase 2b SAPHIR-2-studie, maar ook helpen bij de identificatie van biomarkers. Nordic Bioscience heeft 25 jaar expertise in het ontwikkelen van op bloed gebaseerde biomarkers om specifieke patiënten te identificeren. Tot nu toe lag de focus op reuma, kanker en fibrose. De ontwikkeling van een bijbehorende diagnose op basis van een vloeibare biopsie voor een neurodegeneratieve ziekte zoals de ziekte van Alzeheimer is ook nieuw terrein voor Nordic Bioscience.

Volgens de overeenkomst zullen bloedmonsters van patiënten in de studie worden verzameld en geanalyseerd door een gezamenlijk team van wetenschappers van Nordic Bioscience en Vivoryon Therapeutics om correlaties met klinische reacties te identificeren. “Het vermogen om patiënten te selecteren die eerder op PQ912 reageren, kan een reeds bewezen principe van precisiegeneeskunde overbrengen op de ziekte van Alzheimer. We kijken uit naar het starten van onze fase 2b klinische studie in het eerste kwartaal van 2020, ”zei Ulrich Dauer, CEO van Vivoryon Therapeutics.

Claus Christiansen, mede-oprichter van het biotechbedrijf Nordic Bioscience, sloot zich ongeveer een jaar geleden aan bij de Alzheimer's expert , destijds bekend als Probiodrug . Dit stimuleerde de beurskoers merkbaar en bereikte medio 2019 EUR 7,76 - na EUR 1,34 in februari 2019.

In oktober heeft Vivoryon EUR 43 miljoen opgehaald met een kapitaalverhoging die nodig zal zijn om de klinische proef te financieren. Meer dan de helft van de geplaatste 4,45 miljoen aandelen ging naar Claus Christiansen, Den Danske Forskningsfond en T & W Holding A / S. Destijds heeft het aan TecDAX genoteerde biotechbedrijf Morphosys ook aandelen ter waarde van EUR 15 miljoen veiliggesteld.

© transcript.de/ml


Succes, poil
poil-1
0
Vivoryon Therapeutics: Strategisch partnerschap - koopaanbeveling bevestigd

01/15/20 10:06 AM
FMR Research

Frankfurt (www.aktiencheck.de) - Vivoryon Therapeutics aandelenanalyse door FMR Research:

Dr. Christian Ehmann, aandelenanalist van FMR Research, bevestigt zijn koopaanbeveling voor het aandeel van het biofarmaceutische bedrijf Vivoryon Therapeutics AG (ISIN: DE0007921835, WKN: 792183, ticker symbol: PB9).

Op dinsdag (14 januari 2020) kondigde Vivoryon Therapeutics aan dat ze een strategisch partnerschap waren aangegaan met de biomarker-expert en contractonderzoeksbureau Nordic Bioscience.

Nordic zal de SAPHIR 2 klinische fase IIb-studie uitvoeren om de causale behandeling van Alzheimer met Vivoryons nieuwe glutaminylcyclaseremmer PQ912 te onderzoeken. PQ912 remt de productie van pGlu-ß-amyloïde peptiden om te voorkomen dat ze hun zeer neurotoxische effecten ontwikkelen. Het EU-deel van de SAPHIR 2-studie werd gefinancierd door een kapitaalverhoging in november 2019. De analist anticipeert op de start van het onderzoek in H1 / 2020e. De eerste resultaten kunnen worden verwacht in H1 / 2022.

Vivoryon plant ook een Amerikaanse tak van de SAPHIR 2-studie (n = 462), waarvan de kapitaalvereisten op dit moment nog niet volledig zijn gedekt. De analist verwacht een totale kapitaalbehoefte van EUR 60 miljoen, waarvan EUR 15 miljoen al is opgehaald door financiering van de NIH. Volgens het bedrijf moeten extra fondsen worden aangetrokken via licentieovereenkomsten uit de QPCT / L-portefeuille.

De aangewezen expert voor de bepaling van voor de ziekte relevante biomarkers, Nordic Bioscience, zal Vivoryon ondersteunen bij het onderzoek van biomarkers die specifiek zijn voor Alzheimer in de loop van de SAPHIR 2-studie. Het doel is om stoffen in het bloed van de patiënt te identificeren waarmee Alzheimer in een vroeg stadium kan worden gediagnosticeerd. Dit moet vooral het succes van de behandeling verbeteren en de zeer complexe procedures van vandaag vermijden. Op dit moment waren preklinische gegevens uit de wetenschappelijke literatuur en resultaten van klinische studies van concurrenten beschikbaar die verschillende categorieën op bloed gebaseerde biomarkers zouden gebruiken.

Rekening houdend met de uitstaande kapitaalvereisten voor de Amerikaanse tak van de SAPHIR 2-studie, Dr. Christian Ehmann, aandelenanalist van FMR Research, stelde zijn koersdoel voor twaalf maanden op EUR 10,00 en bevestigde zijn "koopaanbeveling" voor het Vivoryon Therapeutics-aandeel. (Analyse van 15 januari 2020)

Let ook op informatie over de verplichting om belangenconflicten in de zin van Richtlijn 2014/57 / EU en overeenkomstige EU-voorschriften voor het genoemde analistenhuis bekend te maken:

FMR Frankfurt Main Research AG en Oddo Seydler Bank AG een samenwerkingsovereenkomst gesloten op basis waarvan zij deze financiële analyse heeft opgesteld. Oddo Seydler Bank AG handelt op zijn beurt namens de emittenten die zelf of hun financiële instrumenten het voorwerp uitmaken van de financiële analyse.
poil-1
0
Ook op de Duitse beurs relatief grote omzetten.
www.boerse-frankfurt.de/equity/vivory...
Hier gaan we vandaag ook een enorm volume neerzetten.
Groet, poil
Kuiken
0
bron FD :


ASMI en Vivoryon schitteren op lichtgroen Damrak
De Amsterdamse aandelenhandel is woensdag redelijk optimistisch van start gegaan. Uitblinkers zijn halfgeleiderbedrijf ASMI ASM€118,30+9,89% en biotechfonds Vivoryon VVY€8,03+10,00%.
Rond 11.40 uur staat de AEX-index AEX AEX€611,66+0,08% twee tienden van een procent hoger op 612 punten. De Midkap AMX€941,29+1,40% en de smallcap-index ASCX€1.041,73+0,53% stijgen harder.

Op andere Europese beurzen zijn de uitslagen eveneens klein, met fractionele minnen in Frankfurt en Parijs en een kleine plus in Londen. In Azië verloren de beurzen wat terrein. De Japanse Nikkei en de Hangseng leverden beide een half procent in, en de samengestelde index van Shanghai en Shenzhen sloot 0,6% lager.
Ruwe olie is 0,3% goedkoper dan gisteren en kost $64,42 voor een vat Brent. De euro staat op $1,1135, nagenoeg gelijk aan dinsdag. De tienjaarsrentes van de zogenoemde kernlanden dalen met een basispunt of twee.
Beleggers wachten handelsovereenkomst af
Het heeft er alle schijn van dat beleggers in grote fondsen wachten op de ondertekening van het handelsakkoord tussen China en de Verenigde Staten. Volgens Bloomberg blijven de de bestaande heffingen op Chinese importproducten in stand, in ieder geval tot de presidentsverkiezingen in november.
In Europa houdt de Duitse economie de gemoederen bezig. De groei van 0,6% in 2019 is de laagste sinds 2013, maakt het federale bureau voor de statistiek woensdag bekend. Dat was in lijn met de verwachting van economen, maar wel een stuk lager dan de groei van 1,5% in 2018.
Bedrijfsnieuws
Onder de hoofdfondsen is woensdag weinig nieuws. ASR ASRNL€34,44-2,05% duwt de 15.000 beleggingsklanten bij de banktak naar Van Lanschot Kempen VLK€19,28-0,62% en sloot een overeenkomst met de private bank. Het betekent dat er maximaal €370 mln aan beheerd vermogen bijkomt voor Van Lanschots Evi en die opsteker kan de verlieslatende tak van de vermogensbeheerder wel gebruiken.
Het orderboek bij ASMI bleek dinsdag nabeurs dikker te zijn dan verwacht. De chipmachinefabrikant uit Almere meldde dat het in het vierde kwartaal voor iets meer dan €370 mln aan nieuwe opdrachten heeft gekregen. De omzet komt in het laatste kwartaal van 2019 iets boven de eerder gemelde bandbreedte van €310 mln tot €330 mln uit.
Voormalig Probiodrug gaat hard
Vivoryon VVY€8,03+10,00% , het voormalige Probiodrug, zet zijn imposante opmars voort. Gisteren won het aandeel al 22,3% op de aankondiging van een samenwerking met het Deense Nordic Bioscience in zijn onderzoek naar een middel tegen de ziekte van Alzheimer. Een dag eerder steeg Vivoryon 15% zonder duidelijke aanleiding.
Jefferies-analist David Kerstens zet zijn koopadvies voor Vopak VPK€49,64+0,06% kracht bij met een kleine koersdoelverhoging, van €55 naar €56. Hij verwacht bij de jaarcijfers van 12 februari een snellere groei van het brutobedrijfsresultaat, en vindt de waardering van het tankopslagbedrijf in historisch bedrijf 'niet veeleisend'.
Galapagos GLPG€192,80+1,66% haalt de banden met het Canadese biotechbedrijf Fibrocor aan. Galapagos neemt een belang in zijn onderzoekspartner, en verwerft exclusieve rechten op de eventuele doorontwikkeling van vier middelen tegen vormen van fibrose. Paul van der Hors, hoofd business development bij Galapagos, wordt commissaris bij Fibrocor.
NIBC, Alfen, Neways
NIBC NIBC€7,70+3,36% schrapt 50 banen. De Haagse bank stopt met zijn activiteiten op het gebied van kapitaalmarkten. Het gaat om de handel in obligaties en advisering rond eigen vermogen, bijvoorbeeld bij beursgangen (equity capital markets), en bij het ophalen van vreemd vermogen (debt capital markets). NIBC neemt een reorganisatievoorziening van €9 mln en zegt dat er geen gevolgen zijn voor de voorgenomen dividenduitkering.
Alfen ALFEN€23,60+8,51% heeft een nieuwe opdracht binnengehaald. Het bedrijf gaat de komende vier jaar voorgefabriceerde verdeelstations leveren aan netbeheerder Enexis. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
Teslin heeft zijn belang in Neways NEWAY€8,40-1,18% , toeleverancier van onder meer chipmachinefabrikant ASML en fabrikanten van elektrische auto's, fors teruggeschroefd. In november 2017 had de investeringsmaatschappij nog een belang van bijna 10%, per maandag is daar nog 4,6% van over. Teslin dook onder de meldingsgrens op de dag dat Neways opnieuw een tegenvaller meldde en de beurskoers met 8,2% zag dalen.
poil-1
0
quote:

Gala-diner schreef op 14 jan 2020 om 10:23:


[...]
Deze analist heeft waarschijnlijk last van Alzheimer...
Bij NIBC hebben ze gelijk maatregelingen getroffen ;)
Groet, poil
poil-1
0
lucas D
0
890 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 41 42 43 44 45 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

VIVORYON THERAPEUT Meer »

Koers 6,870   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 6,770   Volume 237.770
Hoog 7,350   Gem. Volume 94.738
24-jan-20 17:35
label premium

Probiodrug: Bodem van de kas in zicht

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's