Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming oktober 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
zeurpietje
1
quote:

Onverzettelijk schreef op 20 okt 2018 om 10:31:


[...]

Graag gedaan Loisje, het is gewoon 'Een waarheid als een koe' ;-), en gezien het aantal AB's zijn vele Pharming beleggers het met mij eens.

De shorters hadden namelijk al lang de mogelijkheid gehad om te coveren, toen de koers op 0,64 eurocent stond. Maar die door de concurrentie ingehuurde shortende 'zeurpietjes' worden flink betaald om Pharming en z'n aandeelhouders in verwarring te brengen en te laten verkopen. Ik heb hun spelletje helemaal door. Ik raad ook iedere normale Pharming belegger aan niets meer te geloven van hun leugens en ze totaal te negeren.

Trollen moet je niet voeren, dan zullen ze vanzelf verdwijnen.

Ook als de koers zou dalen na de Q3 cijfers, zullen ze onrust gaan stoken. Mark my words!

Maar laten we ons vol vertrouwen met elkaar op de zonnige toekomst richten van Pharming en onze aandelen volledig vasthouden op indien mogelijk bijkopen, alleen dan zal de legale criminaliteit die shorten heet verdwijnen.

De shorters vinden deze posts absoluut niet leuk en zal dus aangevallen worden en 'de waarheid' proberen te verdraaien middels leugens of koers manipulatie!


'Stand Your Ground' Pharmers en aan de horizon zal de zon schijnen :-)
beste onverzettelijk, het lijkt wel of je een nieuwe godsdienst aan het introduceren bent. het is natuurlijk goed dat je positief blijft maar accepteer nou toch ook eens dat er personen zijn die anders denken. ik zou graag door de concurrentie worden ingehuurd maar ze hebben zich nog niet gemeld zoals jij beweerd.
Blue Lagoon
6
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
De amateur
1
Een flapdrol die praat over een omzet van 21 miljoen met een belachelijk verhaal over shorters wordt hier als een held gezien. Iedereen met een greintje verstand en realisme weet dat 90% van zijn betoog totale onzin is. Snap niet dat vele hier zover buiten de werkelijkheid staan.

Een ieder die zijn bericht serieus neemt zou even moeten nadenken of beleggen wel bij je past. Ik heb namelijk geen onzin nodig om vertrouwen te hebben in Pharming. Zulke kwets verhalen zijn net zo slecht voor pharming als de ongefundeerde negatievelingen.
Ron61
13
We kunnen lang of kort over de koers en Pharming praten en dat gaat niet helpen. Het is aan Pharming zelf nu. Ik weet nog goed toen ik begon met beleggen. Voor iedere rt koers moest ik bellen. Mobiele telefoon 1.15 plm. per minuut. Opdrachten doorgeven waarbij je vroeg hoeveel er in de bied en laat lagen. De jaren daarna ging alles ineens sneller, steeds meer particulieren konden hun spaargeld gaan beleggen. De angst en hoop nam ook toe. Slimme traders konden daar leuk op inspelen. In de ongeveer 35 jaar dat ik er mee bezig ben heb ik een hoop gezien en voor veel geld geleerd. Grootste fouten, te snel verkopen en ooit bij opentv en Begemann te lang blijven zitten. Ook daar was te zien dat er gerommeld werd met de koers. Sommige aandelen wilden niemand hebben, o.a. besi, asmi en de koers bleef hangen. Op diverse fora werden net als nu de bedrijven verguisd tot de omslag kwam en echt iedere belegger over de andere heen rolden om te kunnen kopen. Kortom er in niks veranderd, alleen de intensiteit is hoger. We schreeuwen harder en angst, hebzucht, emoties nemen toe. In het verleden heb ik eerst wat gehandeld in pharming. Vorig jaar veel meer, aankoop met een paar duizend euro rond de 25ct en door handel nu 80k stukken. Natuurlijk was verkopen op 1.50 of daar omheen slimmer geweest. Maar dit jaar heb ik besloten niet meer te verkopen. Mijn vertrouwen heeft pharming, ook al zal dit nu nog met vallen en opstaan gepaard gaan. Naar mijn idee is er nog veel winst te behalen voor patiënten, Pharming en investeerders.
BassieNL
3
quote:

Jules B schreef op 20 okt 2018 om 09:48:


[...]

Ook dat zou rampzalig zijn omdat Pharming dan niet de verwachtte groeiprogressie laat zien. Er zijn bloedtekorten waar Pharming voordeel van heeft. Weinig groei betekent dan dat de groei stagneert

Dan heb je een bedrijf:
- dat nauwelijks groei laat zien
- nog jaren keihard moet vechten voor elke euro (of eigenlijk $) aan omzet
- tot de nek in de schulden zit
- de kaspositie ziet teruglopen
- een operationele winst laat zien van 2 cent per aandeel

Drieklezoor
1
Ron61
1
Verder wens ik iedereen een goed weekend en bedenk nou eens dat wat je via een forum de wereld inslingert nut heeft voor jezelf, de lezers of de rest van de wereld.
Blue Lagoon
1
[Modbreak IEX: Gelieve niet over de moderatie te discussiëren, dit bericht is verwijderd.]
Misschien
0
Ron61,

Prima, ik kan mij geheel vinden in je nuchtere houding met betrekking tot je geïnvesteerde vermogen. Zo sta ik er zelf ook in.

Alle idioterie die hier voorbij komt, neem ik met een korrel zout.Op termijn zullen we weten hier goed aan gedaan te hebben.

Lekker weekend,

Tini
[verwijderd]
3
[verwijderd]
2
quote:

BassieNL schreef op 20 okt 2018 om 11:52:


[...]
Dan heb je een bedrijf:
- dat nauwelijks groei laat zien
- nog jaren keihard moet vechten voor elke euro (of eigenlijk $) aan omzet
- tot de nek in de schulden zit
- de kaspositie ziet teruglopen
- een operationele winst laat zien van 2 cent per aandeel
Geachte Bassie, u bent zo iemand die postings plaatst die vaak to the point en nuttig zijn (dank daarvoor) maar dikwijls ook getuigen van de 360 graden draai die u in een aandeel maakt.
Het is, en was ook bij het aandeel Kiadis, erg duidelijk vanuit welke positie u post : aandeelhouder of (net) verkocht.

Ook deze post getuigt hiervan :
-Pharming is het enige Biobedrijf dat winst maakt,
-de omzetgroei is er wel degelijk,
-de schulden vallen absoluut mee voor een Bio bedrijf,ALLE Biobedrijven hebben schulden zoals u weet,
-of de kaspositie is terug gelopen en hoeveel dat weet u pas 25 oktober a.s.
-en ook de operationele winst is door u nu absoluut nog niet vast te stellen, laat staan dat het 2 cent is.

En al zou het 2 cent zijn dan is dat nog altijd meer dan menig Biobedrijf kan vermelden.

Kortom: Zo de wind waait waait mijn rokje, zo iets.....
JHDE
0
quote:

BassieNL schreef op 20 okt 2018 om 11:52:


[...]
Dan heb je een bedrijf:
- dat nauwelijks groei laat zien
- nog jaren keihard moet vechten voor elke euro (of eigenlijk $) aan omzet
- tot de nek in de schulden zit
- de kaspositie ziet teruglopen
- een operationele winst laat zien van 2 cent per aandeel
Zou je de berekening voor die 2 cent per aandeel misschien met ons willen delen?
Blue Lagoon
0
Soms zijn er weleens verwijzingen naar het Franse forum. Heeft iemand een adresje hiervan? ik ben benieuwd hoe het sentiment daar is en of daar ook monitoren, jules en andere bekende namen (personen) aanwezig zijn.
[verwijderd]
1
quote:

Blue Lagoon schreef op 20 okt 2018 om 12:07:


Beste Mondriaan,

Bedankt voor uw reactie. Ik sta er ook van te kijken dat het er nog staat. ik heb lang geprobeerd het te negeren maar dat is steeds moeilijker. Ik wil met mijn reactie tevens aantonen dat andere leden die tegen argumenten geven niet alleen staan.
Blue Lsgoon, wilde u ook even waarschuwen, want kijk maar eens wat draadjes terug, mijn post aan deze lieden, die eerder 10 aanbevelingen had gehad, heb ik gisteren nog eens herhaald omdat ik maar geen reactie kreeg van deze lieden (toch vreemd als je wel 150 postings per dag op het forum kan smijten).
En wat denkt u: de post was verwijderd... was gewoon heel netjes, met humor, maar wel raak. Conclusie: het is op het randje laveren om op deze posters te reageren, maar begrijp u heel goed en ook Misschien (Tini).

Maar niet getreurd, het is mooi weer, Pharming staat er prima voor, komende week de cijfers, en we kijken uit naar een normale koers die hoort bij het eerste Biobedrijf dat winst maakt. Fijn weekeinde!
[verwijderd]
0
quote:

JHDE schreef op 20 okt 2018 om 12:16:


[...]

Zou je de berekening voor die 2 cent per aandeel misschien met ons willen delen?


Dat lukt Bassie niet want de cijfers zijn nog niet uit en hij is nog niet benoemd tot CFO bij Pharming.
[verwijderd]
0
quote:

papaji schreef op 20 okt 2018 om 10:58:


[...]

Hoi Onverzettelijk, ook van mij een dikke AB voor je post!!

Ik wilde er nog even op reageren en heb hetgeen niet relevant is daarvoor even uit de quote weggelaten anders wordt het zo lastig lezen voor de "meelezers":


Zodra het Pharming voor elkaar heeft om ruconest voor een enorme markt zoals CIN of Zwangerschapsvergiftiging (inhibitor) te ontwikkelen, gaat Pharming ook een enorme impact op de HAE markt krijgen. Het staat nu al vast dat de beste methode om medicijnen voor die enorme markten te produceren met aloude koeiemelk gaat gebeuren.

Dit betekent een ENORME boost aan productiecapaciteit, en dan kan daarom ook de prijs voor Ruconest/HAE DRASTISCH OMLAAG! Een tweede reden waarom Pharming de concurrentie voor HAE dan ook serieus op prijs kan aangaan, is omdat men dan niet meer alleen van die markt afhankelijk is. Daarmee zal de hele HAE markt op zijn kop komen te staan. Hoe lang zal met name Shire dan nog haar cashcow voor 500.000 dollar per jaar kunnen slijten? Hoe interessant is het dan nog voor nieuwe concurrenten in de HAE markt een medicijn te ontwikkelen?

Dan is er nog een ander fenomeen wat door het onderzoeksresultaat van Basel plots tot de mogelijkheden gaat behoren,

wordt vervolgd..


Dankjewel voor de complimenten 'Papaji' en
'Antop'!

Pharming is inderdaad met het multifunctionele goud wat Ruconest heet echt een slapende reus!

En als we het daarnaast over de pijplijn hebben zal Pharming helemaal flink doorgroeien op termijn.

De concurrentie en hun betaalde marionetten(shorters) op dit forum zullen vanzelf verdwijnen omdat Pharming op eigen kracht in de nabije toekomst de figuurlijk bedoelde slapende reus zal doen ontwaken!

Pharming is zeker een flinke investering waard, want de koers zal vermeervoudigen op termijn :-)

BassieNL
0
quote:

Mondriaan schreef op 20 okt 2018 om 12:11:


[...]

Geachte Bassie, u bent zo iemand die postings plaatst die vaak to the point en nuttig zijn (dank daarvoor) maar dikwijls ook getuigen van de 360 graden draai die u in een aandeel maakt.
Het is, en was ook bij het aandeel Kiadis, erg duidelijk vanuit welke positie u post : aandeelhouder of (net) verkocht.

Ook deze post getuigt hiervan :
-Pharming is het enige Biobedrijf dat winst maakt,
-de omzetgroei is er wel degelijk,
-de schulden vallen absoluut mee voor een Bio bedrijf,ALLE Biobedrijven hebben schulden zoals u weet,
-of de kaspositie is terug gelopen en hoeveel dat weet u pas 25 oktober a.s.
-en ook de operationele winst is door u nu absoluut nog niet vast te stellen, laat staan dat het 2 cent is.

En al zou het 2 cent zijn dan is dat nog altijd meer dan menig Biobedrijf kan vermelden.

Kortom: Zo de wind waait waait mijn rokje, zo iets.....

Een 360 graden draai is geen draai.
Ik zette mijn bericht stevig aan omdat de boodschap anders niet aankomt.

Ik heb hierbij 1 fout gemaakt.

De operationele winst is hoger dan 2 cent per aandeel.
De netto winst is wel circa 2 cent per aandeel.
Q1: 3,3mio Q2: 3,0mio..... trek dat door en dan kom je op 13 mio op 650mio aandelen.

Ik analyseer een aandeel eerlijk en zonder emotie.
[verwijderd]
5
Ik zou trouwens aan Henk willen vragen om Jager63 aub weer toe te laten tot dit mooie Pharming forum. Ik weet zeker dat deze ouwe militair niet meer in valkuilen zal trappen die anderen voor hem uitzetten. Daarnaast heeft hij al een behoorlijke tijdstraf gehad lijkt me. Het zou je sieren dit te doen Henk!

Groeten Onverzettelijk
cdb68
2
quote:

Onverzettelijk schreef op 20 okt 2018 om 07:58:


quote:
kippekop schreef op 19 okt 2018 om 23:08:


Velen laten zich meeslepen in het negatieve psychologische spelletje dat wordt gespeeld.
Door constant negatieve verhalen te blijven spuien op dit forum, zou je bijna gaan geloven dat Pharming er slecht voor staat.
Niets is minder waar.
Pharming is een winstgevend bedrijf, dat het verdient, serieus genomen te worden.
Q3 cijfers zijn gewoon goed, en er blijft winst gemaakt worden.
De pipeline zullen ze uit eigen middelen voorlopig nog zelf kunnen financieren.
De verkopen van Ruconest, zullen zo rond de 21 a 22 miljoen liggen voor Q3.
Dat zou al een mooie score zijn !

Maar wat hoop ik dat het meer is.
Dan zullen we vele aliassen niet meer terug zien.

Alhoewel............onder andere naam natuurlijk weer wel.
ik ga je nu al zeggen wat er gaat gebeuren. De cijfers zullen naar mijn verwachting goed zijn, maar zal niks met de koers doen, mischien klein plusje. De dagen erna geleidelijk naar beneden. En als een dief in de nacht komt de klapper dat kan door goed nieuws zij of door het afbouwen van de shorters. Maar ik geloof niet dat pharming een dood aandeel is. Dat was toen geloven in fantasie zoals herman de stier. En nu hebben ze een goed product op de markt gebracht en niemand gelooft er in. Wat kan een mens raar denken. Fijn weekend.

Goedemorgen allemaal beste mensen,

Ik ben alles aan het teruglezen na mijn werk en ik vind de bovenstaande reacties van 'Patience' en 'Kippekop' reacties waar een Pharming belegger op kan bouwen.

Al die negatieve reacties van de shorters om een gezond Nederlands biotechnologie bedrijf af te breken over de ruggen van de normale beleggers moet stoppen. Dit doet mij persoonlijk denken aan 'goed' en 'kwaad'!


En op dit forum wordt veel 'kwaad' geschreven door de ons aller bekende posters.

Een tip is om jezelf niet te laten manipuleren door deze wolven in schaapskleren die over de ruggen van de normale beleggers in Pharming, op een inktzwarte manier hun geld verdienen door leugens te verspreiden en de eerlijke normale belegger te misleiden door koers manipulatie.

Pharming is een Nederlands bedrijf wat gezond is en wat zeer zeker zal gaan groeien. Gezien het PB uit Basel en al het moois wat er in de pijplijn zit.

Wij worden zo aangevallen omdat de concurrentie ons als een serieuze bedreiging ziet. Daarom heeft de concurrentie veel door hun gesponsorde shorters gestuurd omdat ze Pharming een te gevaarlijke speler vinden op de biotechnologie markt. Dus daarom blijven de shorters ook in Pharming zitten, betaald door bv geldreuzen als Shire. Die hebben echter minder goede en betrouwbare medicatie als Pharming. Ruconest werkt zeer goed tegen HAE en heeft weinig bijwerkingen en is veel goedkoper en meer voorradig als oa de bloedplasma medicatie van bv Shire.

Tevens is Ruconest multifunctioneel inzetbaar oa voor nierfalen en zeer waarschijnlijk ook tegen zwangerschapsvergiftiging waar echt een hele grote markt ligt.Allemaal Fijn voor de patiënten, Pharming en de aandeelhouders van Pharming uiteraard ;-).

Deze post zal maximaal aangevallen worden door vele gesponsorde shorters en andere kwaadwillenden op dit Pharming forum, omdat dit de waarheid is.

Op termijn is Pharming echt een goudmijn, dus laat u niet misleiden door deze gemanipuleerde lage koers door de shorters die juist bij goed nieuws ook de koers naar beneden drukken zodat het lijkt of Pharming er slecht voor staat, wat dus absoluut niet het geval is. Pharming is in Progress en dat gaat niet van de een op de andere dag.

Blijf daarom vertrouwen en geduld hebben in het eerlijke Pharming met eerlijke goede medicatie en hou je groeibriljanten gewoon vast want die zullen vermeervoudigen in de nabij toekomt. En ook als we maar een paar miljoen euro meer omzet zouden hebben bij de Q3 cijfers, luister dan niet naar de kwaadsprekers maar hou je blik gericht op de zonnige toekomt van Pharming.

Dit wilde ik even kwijt.

Een fijn weekend toegewenst iedereen!


Helemaal juist !

Een media wordt zeker misbruikt om bepaalde doelen te bereiken (zeker als er veel geld bij komt kijken), dan gaat men met ALLE beschikbare middelen aan de slag om dit te bereiken. Een forum zoals dit met 40.000 aangeklikte pagina's per dag. Laat ons zeggen iedere gemiddelde persoon klikt 10 pagina's per dag aan, dan kom je als snel aan een groot publiek dat je kan bespelen. Als men zo'n 10% - 20% daarvan telkens kan bespelen, is dit voldoende om sneeuwbal effecten te bekomen. Ook op een Franse forum merk ik dat er telkens personen uit het niets opduiken die overdadig aanwezig zijn en die een psychologisch spelletje gaan spelen, wat me meer dan opvalt is dat dit gepaard gaat met het opduiken van shortende partijen die posities hebben genomen.

Complot theorieën nonsens ? Lees hieronder maar even verder..
dit heeft onlangs in België nogal wat stof doen opwaaien.. "studenten by the way" die snode plannen hadden om via o.a. de media de boel te bespelen. Dan spreken we nog niet eens over het feit als er geld mee gemoeid is..

Dat media wordt misbruikt en wordt beoogd.. jawel !

www.youtube.com/watch?v=UvffMoYRDuQ
(vanaf minuut 8 begint het interessanter te worden..)


12.923 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 ... 643 644 645 646 647 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 1,162   Verschil -0,01 (-1,23%)
Laag 1,114   Volume 9.210.300
Hoog 1,174   Gem. Volume 17.581.865
22-okt-19 17:35
label premium

Medewerker Pharming aangeklaagd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium