Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

3

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
57 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
PERSBERICHT: ICT Automatisering N.V. Persbericht: ICT Automatisering wint project upgrading besturingssysteem bij Purac Biochem
Dinsdag 20 maart 2012 16:00 PERSBERICHT Barendrecht, 20 maart 2012 ICT Automatisering wint project upgrading besturingssysteem bij Purac Biochem ICT Automatisering ("ICT") gaat met de vertical Industrial Automation voor Purac Biochem de proces automatisering van de productielocatie in Gorinchem upgraden.
Purac Biochem, onderdeel van CSM, wil de besturingssystemen van de productielocatie in Gorinchem toekomstbestendig maken. De productielocatie zal daarom worden omgebouwd om op deze manier de capaciteit en flexibiliteit van de locatie te verhogen, zodat de efficiency verder kan worden geoptimaliseerd, de kwaliteit van de producten verhoogd wordt en verdere standaardisatie kan worden doorgevoerd. Hiervoor heeft Purac samen met HUMIQ gekozen voor het Wonderware Archestra platform. Hiermee kiest Purac voor een platform waarop ook MES functionaliteit uitgerold kan gaan worden in de toekomst. HUMIQ zal als onderdeel van het project een MES module implementeren.
ICT heeft als systeem integrator jarenlange software supportkennis in huis van de Purac procesbesturingen. Bovenden is ICT partner van Wonderware en beschikt over de nodige expertise. In navolging van het vernieuwde besturingssysteem zullen de Purac operators on site worden getraind. Het project is inmiddels gestart en de waarschijnlijke oplevering is december 2012.
/ / / / / / / /
Over ICT ICT biedt hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van informatie en communicatie technologie in diverse functionele toepassingsgebieden, met name Automotive, Logistics, Machine & Systems, Industrial Automation, Energy & Utilities en Healthcare. Het bedrijf is actief in Nederland en Duitsland. De oplossingen die ICT haar klanten biedt liggen op het terrein van detachering van ervaren en hoogopgeleide werknemers, realiseren van systeemoplossingen op projectbasis en het bieden van services voor het in stand houden van ICT systemen. Via deelnemingen is ICT tevens actief in de sectoren Verkeer & Vervoer en Testen. Voor nadere informatie: Gineke van Don, Manager PR & Communications ICT Automatisering N.V. Telefoon: 0180-646000 Website: www.ict.nl
(END) Dow Jones Newswires
March 20, 2012 11:00 ET (15:00 GMT)
voda
0
ICT Automatisering gaat automatiseringssystemen leveren aan hoogheemraadschap Rijnland


AMSTERDAM (Dow Jones)--ICT Automatisering nv (ICT.AE) heeft een overeenkomst gesloten met het hoogheemraadschap Rijnland om een automatiseringsproces uit te voeren en op te leveren, maakt het bedrijf dinsdag voorbeurs bekend in een persbericht.

De financiele details van de overeenkomst worden niet vermeld.

Het project betreft de standaardisatie en het programmeren, monteren en testen van de automatiseringsinstallatie voordat het project opgeleverd wordt aan de afvalwaterzuiveringsinstallatie (awzi) Haarlem Waarderpolder.

Het betreft een pilot voor 12 maanden, met een mogelijk vervolg waarbij de vervanging van de automatiseringssystemen van de overige Rijnlandse installaties wordt meegenomen.

Financiele details worden in het persbericht niet bekendgemaakt.


- Door Marleen Groen; Dow Jones Newswires; +31 20 571 52 00; marleen.groen@dowjones.com


guusje
0
Dit pareltje is te veel achter gebleven met de koers,een veelzijdig bedrijf met elk jaar dividend.
PinkPanther
0
quote:

guusje schreef op 15 augustus 2012 10:55:


Dit pareltje is te veel achter gebleven met de koers,een veelzijdig bedrijf met elk jaar dividend.

Dat klopt, maar er is veel meer gaande nu. Kan niet anders. Dit koersverloop is niet normaal. Moet je de omzet zien! Hoppa, +17.8%!
guusje
0
quote:

Shadow67 schreef op 15 augustus 2012 11:10:


[...]
Dat klopt, maar er is veel meer gaande nu. Kan niet anders. Dit koersverloop is niet normaal. Moet je de omzet zien! Hoppa, +17.8%!

Ze zullen toch met een of ander persbericht moeten komen, want dit is wel erg opvallend. Ik vind die stijging wel fijn
[verwijderd]
0
Ik vind ook niets, volume in aantal is groot maar in geld stelt het natuurlijk weinig voor dus veel te veel mensen kunnen die koers om welke reden dan ook een schop geven, beide kanten uit overigens natuurlijk.

Iemand laat nu een setje door op 3,33 , eens zien of de koop interesse aanhoud met wat meer volume rond deze niveaus, vind het eigenlijk iets te snel gegaan om te geloven zonder nieuws.

As I type eeb offer op 3,32 voor 4k+, eens zien of op deze hogere niveaus in de dag ook alles weg gekocht wordt, dan is er iemand serieuzer bezig.

Laten we het hopen, heb ze nog van rond de 5 euro, wel een paar dividenden gevangen.
guusje
0
Wel een vreemd koers verloop, er is toch iets positiefs gaande.
Binnenkort komen de half jaar cijfers, die kunnen ook gunstig zijn.
Diegy
0
Lijkt op een pump and dump. De mensen die vandaag duur hebben gekocht zullen vandaag of morgen hun stukken ook wel weer gaan dumpen.
guusje
0
Diegy niet zo somber, ik heb er een goed gevoel bij.
Van mij mogen ze dumpen ik blijf in dit aandeel zitten, ik heb geduld en vertrouwen in het aandeel, dividend is ook niet verkeerd.
Diegy
0
quote:

guusje schreef op 15 augustus 2012 17:22:


Diegy niet zo somber, ik heb er een goed gevoel bij.
Van mij mogen ze dumpen ik blijf in dit aandeel zitten, ik heb geduld en vertrouwen in het aandeel, dividend is ook niet verkeerd.

Oke daar heb je gelijk in, sorry. Maar leek even op een pump and dump vanmiddag.
guusje
0
quote:

Diegy schreef op 15 augustus 2012 18:16:


[...]
Oke daar heb je gelijk in, sorry. Maar leek even op een pump and dump vanmiddag.

Zo gaat het toch met de meeste aandelen pumpen en dumpen,Veel beleggers zien een tijd geen winst, dus pumpen maar weer,en blij er mee en tot zekere hoogte in hun sas.
Ik ziet ICT eerder als een beleggings aandeel, en geen speculatief aandeel. Bovendien transaktie kosten ook geld, vaak word er weer in een ander aandeel belegt zodat je daar je verlies kan incasseren.
[verwijderd]
0
Gooi het maar even in dit draadje, weet het anders ook niet, nieuwe er voor aanmaken vond ik ook overdreven.

Er gaat vandaag een pluk in een cross trade van 476.830 aandelen, koers 3.25 euro.

Dat is ruim een 5% belang.

Dus we zullen spoedig ook 2 AFM meldingen krijgen van een verkoper en een koper.

Hopelijk een nieuwe koper die wat meer van plan is of toch weer het Project Holland Beheer dat eerder ook al het belang van Delta Lloyd over nam.
guusje
0
57 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ICT Group Meer »

Koers 11,750   Verschil -0,05 (-0,42%)
Laag 11,750   Volume 292
Hoog 11,850   Gem. Volume 3.544
28 jan 2020 11:21
label premium

ICT Group: Lelijke tegenvaller

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium