Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

TA: Let op 437,60

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Bas Heijink

Auteur:

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. TA Arcelor Mittal: Buy the dip
  2. TA: Bedankt!
  3. TA: Van lang naar kort

Reacties

806 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 41 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 november 2016 08:17
    ja toch wel. short eruit b.e. dat had ik echt niet verwacht. dacht dat het een nieuws spikeje was! houden aan oorspronkelijke plan dan. verkiezingen afwachten. straks ms short. deze verkiezingen zijn zo verdorven. wat een timing van comey. zal wel een order van potus zijn geweest.
  2. [verwijderd] 7 november 2016 08:23
    't is nog steeds maandagmorgen voor FD:

    Futures op AEX: hogere opening
    Met nog een dag te gaan voor de Amerikaanse verkiezingen zal de beurs naar verwachting onveranderd openen. Met de verrassende uitslag van het Britse referendum nog vers in het geheugen blijven beleggers afwachtend. Het nieuws dat FBI-directeur James Comey bij zijn standpunt blijft omtrent Clinton's e-mails: 'she did not commit a crime', zet de beurzen in Azië licht hoger. De Nikkei-index staat maandagochtend 0,3% hoger, de Hangseng-index noteert een plus van 0,1%.
    Gaven de futures eerder vanochtend een lagere opening aan, nu lijkt de AEX rond de 445 punten deze belangrijke beursweek te starten. De euro noteert met 1,1068 iets lager tegen de US-dollar. De fixing van vrijdagmiddag was 1,1092. Het rendement op de tienjarige Nederlandse staatsleningen is stabiel op 0,25%.
    Onzekerheid blijft
    Het maakt voor de onzekerheid op de effectenbeurs eigenlijk weinig uit wie er wint. Mocht kamp Trump winnen dan is er onzekerheid omtrent het komende beleid. Mocht kamp Clinton winnen — Trump aangegeven die uitslag bij voorbaat ter discussie te stellen — dan blijft er ook nog veel onzekerheid boven de markt hangen. De beurs is verlamd en in zo'n periode noteren de koersen eerder lager dan hoger.
    Er is ook onzekerheid over de voorgestelde productiebeperking van olie. Gaat dat wel lukken? En die onzekerheid deed de olieprijs afgelopen week dalen tot iets meer dan $45 dollar per vat Brent. Maandagochtend noteert de olie-benchmark $46,13 per vat ruwe olie.
    De Amsterdamse volatiliteitsindex — een indicator voor de onzekerheid — liep afgelopen week op tot 23,84 punten. Een stand die sinds begin juli van dit jaar niet is voorgekomen.
    PostNL
    Op maandagochtend gaat de belangstelling uit naar PostNL. Gisteren maakte het Belgische Bpost bekend een bod uit te brengen van €5,65 per aandeel, te betalen in contanten en in aandelen. Het bod ligt bijna 11% hoger dan het bod bij de eerdere poging in de maand mei. De slotkoers van PostNL was vrijdag €4,706. Vanochtend maakte PostNL bekend dat de omzet over het derde kwartaal (€770 mln) 1% lager lag dan in 2015. In het derde kwartaal werd een verlies geleden van €9 mln (vorig jaar winst €18 mln). Over het bod van Bpost zegt PostNL: 'De raad van commissarissen en het bestuur van PostNL evalueren en overwegen het ongevraagde voorstel van Bpost.'
    Vopak
    In het derde kwartaal kwam de nettowinst van tankopslagbedrijf Vopak uit op €91,9 mln, 15% meer dan in dezelfde periode in 2015. De capaciteitsbenutting van de opslagtanks lag met 93% onveranderd hoog. Volgens analisten bevat het persbericht geen onverwachte zaken en liggen de resultaten in lijn met de verwachtingen.
    DPA
    'Over de eerste helft van 2016 hebben we een sterke verbetering van onze resultaten laten zien en deze trend heeft zich in het derde kwartaal voortgezet.', zegt Eric Winter, CEO van detacheerder DPA. De omzet steeg in het derde kwartaal met 13,3% tot € 30,4 mln. De nettowinst kwam in deze periode uit op € 1,1 mln (vorig jaar € 0,3 mln).
    Kwartaalcijfers
    De periode met publicatie van kwartaalcijfers is in volle gang. Ook morgen en de dagen erna komt er nog veel cijfernieuws naar buiten: Altice, FlowTraders, Nedap, Aegon, SBM, Refresco, Bam en Batenburg. Het is een willekeurige greep uit de agenda.

  3. [verwijderd] 7 november 2016 08:28
    quote:

    Dagobert77 schreef op 7 november 2016 08:21:

    Gaan we up.....wat mis ik?
    Trump stopt ermee of wat?
    fbi comiek komt met de melding dat de nieuwe clinton emails vooral duplicates zijn.

    op de zondag voor de verkiezingen. wat een timing, wat een nivo ;)

    order van hogerhand? of zeer goed gespeeld van het clinton kamp.... wie zal het zeggen.
  4. [verwijderd] 7 november 2016 08:33
    quote:

    Alex XNL schreef op 7 november 2016 08:14:

    [...]

    Wij zitten om 1 lijn kerel. Zoals zo vaak. Fijn om een metgezel te hebben op dit berenforum.
    toen ik zei naar 438 en daarna opveren kon je alleen maar denigrerend en zelfgenoegzaam zeggen wat beer zegt interesseert me nietetc etc je doet niet alleen of je er verstand van hebt ,ja denkt het ook nog.Behalve tegen gelijkgestemden of wat oude vriendjes doe je alijd cynisch.Schrap de 16 maar voor mij ik heb geen zin om hier mee aan tafel te zitten en er nog voor te betalen ook
  5. [verwijderd] 7 november 2016 08:34
    goedemorgen beleggers.

    @alex van winstnemen op wat aandelen is nooit iemand slechter geworden... het kan natuurlijk altijd hoger... maar het kan ook altijd lager... het is maar een tip..bedoel er verder niks mee. zit zelf nieteens short.. maar neutraal 450 455 460 butterfly met een callspread 455 460 short.. thats it..
  6. retsok 7 november 2016 08:39
    net als Nikken op de AEX, eindejaarsrally...

    senp BMCL its possible..

    If you believe the press Hillary will win and carry on with the status quo. So perpetual war (possible with Russia and China) and the bankers and industrial military complex continue to rule the country. That could be perceived as good for the markets and....

    a final exhaustion move up could occur.

  7. [verwijderd] 7 november 2016 08:39
    quote:

    beer56 schreef op 7 november 2016 08:33:

    [...]toen ik zei naar 438 en daarna opveren kon je alleen maar denigrerend en zelfgenoegzaam zeggen wat beer zegt interesseert me nietetc etc je doet niet alleen of je er verstand van hebt ,ja denkt het ook nog.Behalve tegen gelijkgestemden of wat oude vriendjes doe je alijd cynisch.Schrap de 16 maar voor mij ik heb geen zin om hier mee aan tafel te zitten en er nog voor te betalen ook
    Beertje weer eens ontriefd?
  8. [verwijderd] 7 november 2016 08:40
    quote:

    fred optie schreef op 7 november 2016 08:34:

    goedemorgen beleggers.

    @alex van winstnemen op wat aandelen is nooit iemand slechter geworden... het kan natuurlijk altijd hoger... maar het kan ook altijd lager... het is maar een tip..bedoel er verder niks mee. zit zelf nieteens short.. maar neutraal 450 455 460 butterfly met een callspread 455 460 short.. thats it..
    ik hen nog 3 447 dagcalls lig in om 3 cfd te geven op 447 en 1op 448 is 160 deltas
  9. [verwijderd] 7 november 2016 08:42
    quote:

    beer56 schreef op 7 november 2016 08:33:

    [...]toen ik zei naar 438 en daarna opveren kon je alleen maar denigrerend en zelfgenoegzaam zeggen wat beer zegt interesseert me nietetc etc je doet niet alleen of je er verstand van hebt ,ja denkt het ook nog.Behalve tegen gelijkgestemden of wat oude vriendjes doe je alijd cynisch.Schrap de 16 maar voor mij ik heb geen zin om hier mee aan tafel te zitten en er nog voor te betalen ook
    Ik denk waar 2 een oplopend meningsverschil cq conflict? hebben er 2 kanten van het verhaal zijn en 2 schuldigen. Ik heb je mijn hand aangeboden om er een punt achter te zetten. Dat wil je niet. Dan houdt het inderdaad op. Al zou je gelijk hebben dan nog is het maar een forum. Ook heb ik geen mod break van Henk gekregen dus ik denk dat het allemaal meevalt. Je irritatie naar mij komt gewoon omdat je nagenoeg altijd contrair aan mij zit. Jij wekt bij mij ook regelmatig irritatie op.
806 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 41 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.