Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: AEX test weerstandzone

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

814 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 41 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Lyss 22 februari 2015 17:53
    quote:

    Zen Master DGT schreef op 22 februari 2015 17:37:

    Voorzichtigheid geboden Frostmann.
    Je hebt het grafiek van de index genomen. Daar is de avond rally niet inbegrepen. Het grafiek van AEX future ziet er heel anders uit.

    [...]
    Om het extra verwarrend te maken, heeft Investing de eindstand van de AEX future op vrijdagmiddag 16.00 uur staan: 468,10. Ik neem aan dat dit de FTI voor februari was.
    Bij Binck zie ik keurig de Maart FTI om 22.00 uur eindigen op 474,1. Op die stand ongeveer (iets eerder nog) heb ik winst genomen op mijn turbo AEX long.
    Zal me benieuwen waar we morgen staan bij de start (avond-futures zeggen me niks: overnight draait het vaak van plus naar min en/of andersom).
  2. [verwijderd] 22 februari 2015 18:02
    quote:

    shorter6 schreef op 22 februari 2015 17:51:

    [...]

    haha, ja helemaal failliet. mag ik niet eens van een weekje vakantie genieten? daarnaast word ik teveel afgeleid door dit forum. vaak verkeerde richting op gestuurd. only way is up. jammer dat dax beetje achter is gebleven. ciao! ik zal ook zo goed als niet meer terug komen. baai baai!

    trade what you see and dont listen to bs.
    Hmm....dan lees je wel een beetje selectief, want er waren genoeg berichten die een andere richting aangaven, of niet soms? Het is ook maar wat je zelf wilt geloven.....bye.
  3. [verwijderd] 22 februari 2015 18:02
    Bij Investing.com is de data feed voor AEX fut sinds 15:52 gestopt. Niets van aan trekken dus.

    AEX CFD slot 473.63

    quote:

    Lyss schreef op 22 februari 2015 17:53:

    [...]
    Om het extra verwarrend te maken, heeft Investing de eindstand van de AEX future op vrijdagmiddag 16.00 uur staan: 468,10. Ik neem aan dat dit de FTI voor februari was.
    Bij Binck zie ik keurig de Maart FTI om 22.00 uur eindigen op 474,1. Op die stand ongeveer (iets eerder nog) heb ik winst genomen op mijn turbo AEX long.
    Zal me benieuwen waar we morgen staan bij de start (avond-futures zeggen me niks: overnight draait het vaak van plus naar min en/of andersom).
  4. [verwijderd] 22 februari 2015 18:05
    dat valt wel mee. met name rusland, grieken in de gaten gehouden en de zew index.

    altijd volste vertrouwen gehad in een geen-grexit aangezien dat het land in de afgrond zou storten ( ach, en dat duitse NEIN... lol.. = de powerplay minuten van merkel.. gewond dier najagen... griekenland moet wel (gaan) voldoen ). ukr: putin praat tenminste nog met merkel ( zo gauw als putin niet meer wil praten is ... aan de knikker ) etc. inkoopmanager indexen ruim boven 52 etc. oh en inkoop programma begint. zit trouwens zijlijn dan. begin kan klein dipje opleveren. is het niet, is het niet. de ecb zorgt wel dat de koersen nog verder zullen stijgen. zelfs de beleggingsfondsen gaan lekker. daag. misschien tot morgen. moet nog uitpakken.
  5. Lyss 22 februari 2015 18:12
    'Griekse regering heeft lijst met hervormingen verstuurd' (nu.nl rond 16.00 uur)

    Volgens het Duitse dagblad Die Welt heeft het er alle schijn van dat de lijst "niet lang en niet al te gedetailleerd" is geworden. "Het zal iets eenvoudigs zijn", zou de Grieke vicepremier Yannis Dragasakis eerder gezegd hebben.
    De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis zei er eerder "volkomen zeker" van te zijn dat geldschieters met het document zullen instemmen, meldt de Duitse nieuwssite Spiegel Online.


    Zelfs als Varoufakis 100% gelijk zou hebben met zijn standpunten, incl. het moreel gelijk, hoe naïef kun je dan toch zijn om te gaan roepen dat je voorstel zeker aangenomen zal worden?
    Niks geleerd zeker van de schrobberingen van Schäuble ...

    Of hij wil graag kniebuigingen en valbreken oefenen.
  6. [verwijderd] 22 februari 2015 18:38
    quote:

    Suikerstroop schreef op 22 februari 2015 18:32:

    Er zijn er die ook maar vast "eieren" voor hun geld kiezen.

    www.telegraaf.nl/dft/stemming/damrak/...
    Dan staat er straks weer meer geld langs de zijlijn.....terwijl de rest rustig in laag volume omhoog gaat.....het zegt vrij weinig.

    Overigens spreken jouw twee posts elkaar tegen.
  7. [verwijderd] 22 februari 2015 18:49
    s&p zit wellicht tegen de bovenkant aan te hikken. misschien nog 1.5% erbij.
    potentiele shortkandidaat 26 feb.

    mee eens dat de euforie tot ongekende hoogte is gestegen. echter is er wel fundament voor. zew, inkoopmanager indexen, griekenland, ecb etc ik verwacht nu zo vlak voor de aanvang inkoopprg ( of de eerste aankopen feit ( eerst effect zien, anders dan in us ) ) dat er nog meer geld in gaat stromen ( de laatste twijfelaars over de streep ). wellicht hammer daarna. moet wel georchestreerd zijn... meerdere cb's moeten het eens zijn met een down ( anders is het gewoon eq. handje wisselen )... meer vola is ws.

    deze beurs is krankzinnig. grote plof; voorlopig nog niet.
  8. [verwijderd] 22 februari 2015 19:15
    quote:

    Kecks schreef op 22 februari 2015 00:04:

    Loop al wat jaartjes mee. Maandag lichtgroen openen. Flink rood de week uit. Dat is mijn mening en daar moet u het mee doen.
    Structureel een AB'tje natuurlijk voor elke Meester Visser referentie natuurlijk. Verder denk ik dat we op korte termijn wel weer even terug gaan naar de 450. Het sentiment is zo positief nu, dat niemand een (forse) daling ziet aankomen. En een daling vind meestal plaats - zeg ik uit ervaring - op het moment dat je het het minst aan ziet komen.
  9. [verwijderd] 22 februari 2015 19:16
    quote:

    Suikerstroop schreef op 22 februari 2015 18:45:

    Het zegt jou misschien weinig, maar het lijkt mij een teken aan de wand als fondsbeheerders hun winsten veilig gaan stellen.

    Wat die euforie en hebzucht betreft, daar bedoel ik sommige posters mee
    Sommige posters tegenover het bericht van ING?....
  10. [verwijderd] 22 februari 2015 19:27
    ING is niet de enige "CB". Uiteindelijk worden er miljarden door de ECB ingepompt. Als je nu aandelen van de hand doet is de kans zeer groot dat je ze straks duurder moet terugkopen. Als ING de enige is die zo besluit dan wordt het gewoon handje wisselen van aandelen. Prima dat ze de risk wat terug willen brengen maar van de andere kant is er een prima testcase geweest mbt QE in US. De beurzen zijn alleen maar gestegen. Daarnaast is het jaar net begonnen en kwartaal net over de helft. Ik zou wel eens willen weten wat Aegon, ABP bijvoorbeeld gaan doen.
  11. [verwijderd] 22 februari 2015 19:31
    nee maar tipt wel meer richting stijgende koersen dan dalende koersen ( zeker als de economische situatie daarnaast verbetert, wat het geval lijkt te zijn (eu) ). het enige dat hier speelt is hoe onze QE dan wel precies een effect gaat hebben aangezien het verschilt van QE US. reden dat ik zijlijn zit voor aanvang is dat het voor QE1 grotendeels ingeprijsd kan zijn. al verwacht ik geen grote down.
814 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 41 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links