Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

TA: Nog niet voorbij

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Bas Heijink

Auteur:

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. TA Arcelor Mittal: Buy the dip
  2. TA: Bedankt!
  3. TA: Van lang naar kort

Reacties

561 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 februari 2014 12:23
    quote:

    fred optie schreef op 27 februari 2014 12:04:

    [...]

    Ach ze doen maar. Putin valt niet te vellen. Hij heeft zijn sterke en zwakke punten maar hij staat op tegen america. Heeft er maling aan. Iedereen moet ergens trots zijn op zon man. Hij laat zich niet inpakken. En Rysland blijft in eigen land. Kan de nato nog eens wat van leren.

    De nato ommsingelt vele vele landen. Iran syrie maar ook Rusland werkelijk waar omringd door allelei westerse bases/. Wat moeten ze hier? Lekker oprotten. In eigen land blijven aub.
    Helemaal mee eens! Het is ook niet voor niets het meest gehate land ter wereld hetgeen ze dus duidelijk aan zichzelf hebben te danken.
  2. [verwijderd] 27 februari 2014 12:26
    quote:

    Green Guru schreef op 27 februari 2014 12:22:

    [...]

    Tja Bas heeft dat punt ook al aangehaald in zijn column. We zitten er eigenlijk al op. Ik beschouw het als bodem. Garantie tot de deur uiteraard. Vanmorgen had ik de helft van mijn sprinters verkocht. Rond 395 heb ik me helemaal volgepropt met dezelfde sprinters.
    Ad heb ik in het verleden gevolgd, maar daar ben ik vanaf gestapt om 2 redenen. Het eenzijdige geklaag werd me ff te gortig en als belangrijkste reden vind ik dat het beter is om zelf de analyse te maken.
    Bas schreef gisteren in zijn artikel letterlijk :

    Ik ga er echter nog steeds vanuit dat dit laatste niveau niet zal worden getest en de AEX mogelijk nog enkele dagen op deze hoge niveaus (boven de 395,80) zal consolideren voordat de index definitief door de 402,45 breekt en zijn opwaartse weg vervolgt.

    achterhaald dus want we zijn wel onder de 395,80 gekomen
  3. [verwijderd] 27 februari 2014 12:26
    quote:

    debo schreef op 27 februari 2014 12:23:

    [...]Helemaal mee eens! Het is ook niet voor niets het meest gehate land ter wereld hetgeen ze dus duidelijk aan zichzelf hebben te danken.
    Hier in de media lees je dat niet hoor iedere dag dat gekanker op amerika of obama. Ze gaan hier met iets meer respect om met andere machtshebbers.
  4. [verwijderd] 27 februari 2014 12:27
    quote:

    fred optie schreef op 27 februari 2014 12:22:

    [...]

    Weet je ... wat ze ook zeggen wat ze ook schrijven het maakt niet uit. Ik kan hier ook een film maken met interviews hoe geliefd putin is.

    Wat mij betreft mag hij nog 10 jaar president blijven.

    Wel eens rusland gezien VOOR putin en nu?? Tijdens putin dan!! Ga het mij maar vertellen . Ik woon hier al heel lang en alles iin de media wordt verdraaid. Strafkampen in siberie. Waar ik woon dus. Weet je wat dat is? Een strafkamp hier?? Das een gevangenins licht regime. Vaak open instelling waar ze tuintjes moeten schoffelen etc. Strafkampen alla gulag bestaan niet!!
    Alles wordt negatief uitgelegd en wie worden er voor gebruikt??? Pussy riot en homobeweging en chodorkovski soms. Die chodorkovski komt uit mijn stad hier en ik heb genoeg gehoord over deze man. Maar in het Westen is het een held idem gorbatjov. Hier geen held totaal niet maar in het westen is hij een held.
    Hier kijkt men over het algemeen bv niet negatief tegenover het communisme. Maar in het wwesten was het hel op aarde.

    Laat je niet gekmaken. Rusland is best ok land en de president putin heeft goed voor rusland gezorgd.
    Het is mooi om eens een ander verhaal te horen, Fred. Zo zie je maar hoe we geprogrammeerd worden door de media die op zijn beurt weer geprogrammeerd wordt door gezaghebbende.
  5. [verwijderd] 27 februari 2014 12:31
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 27 februari 2014 12:27:

    wat een bloedbad met dax, waar aan te danken ineens.? Ze moeten weer stopjes ophalen ofzo die banken
    ik heb het toch al dagenlang aangekondigd

    en nu zoeken jullie een reden ?

    gisteren geloofde me je niet
    had je beter gedaan, dan zat je vanaf morgen op ibiza voor de rest van je leven :::)))
  6. [verwijderd] 27 februari 2014 12:44
    quote:

    fred optie schreef op 27 februari 2014 12:26:

    [...]

    Hier in de media lees je dat niet hoor iedere dag dat gekanker op amerika of obama. Ze gaan hier met iets meer respect om met andere machtshebbers.
    Ik geloof je graag. De Amerikanen hebben op alles en iedereen wat aan te merken, alleen zij zijn superieur (dat geloven ze echt!)en ze verwachten dat andere landen in de wereld dit gedachtegoed met ze delen hetgeen de meesten dan ook doen. Ik heb veel met de yanken gewerkt en op den duur krijg je echt een hekel aan die lui en geloof me, ik was niet de enige. Gelukkig zijn er ook Amerikanen die dat zelf ook inzien maar helaas zijn deze in de minderheid. Regelmatig in Rusland geweest en ik heb ze leren kennen als een gastvrij volk. Mijn zwager is getrouwd met een Russische, een geweldig aardige meid. Ik heb ooit eens een senator in een docu horen zeggen, 'als onze bondgenoten al een hekel aan ons hebben, dan zijn we duidelijk verkeerd bezig.' De man sloeg de spijker op z'n kop.
561 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.