Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Twitter glitter

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. nestel 17 december 2013 13:55
    mashable.com/2013/12/16/quitting-face...

    5 Reasons Millennials Are Quitting Facebook

    By Taylor Casti 20 hours ago

    Facebook is the cigarette of 2013, the "bad habit" many are trying to kick. And the doubts seem to be stemming from Facebook's younger users.

    www.youtube.com/watch?v=3cQIqQWmxcw
    André van Duin - Twiedel twiet ;-)
  2. nestel 17 december 2013 13:56
    quote:

    Miele Bauknecht schreef op 17 december 2013 13:46:

    Je kan nu rustig short hoor. Twitter is allang niet meer hip en wordt alleen nog gebruikt door ambtenaren en wannabe BNners. En alhoewel het aantal gebruikers nog wel (marginaal) stijgt neemt het gebruik enorm af.


    www.forbes.com/sites/jaysondemers/201...

    The Top 7 Social Media Marketing Trends That Will Dominate 2014

    ...
    Facebook and Twitter show no signs of imminent decline, but it will be interesting to see how they innovate to keep up with the growth of Google+ as well as image and video-based networks.

    With social media behemoth Facebook turning 10 in 2014 (has it really been that long?), they’ll continue to focus efforts on mobile, and on offering advertisers opportunities to better target their ads. And while Twitter continues to be the golden child amongst B2B marketers, I’m curious to see if and how the rise of Google+ will impact its market share.
    ...
  3. Skotty10 17 december 2013 14:06
    Fundamenteel zeker een short, qua jongerentrend die niet meer twitteren ook en nu ook een zeer fraaie TA aanwijzing dat de top wel eens geweest kan zijn: een mooie negatieve divergentie in de RSI. Er zijn twee spinters short op, de kortste is de sprinter short 63,4. Zit er wel dicht op en als het toch nog ff een tikje omhoog gaat word je uitgestopt...
  4. Skotty10 17 december 2013 16:32
    NEW YORK (AFN/RTR) - JPMorgan Chase en Deutsche Bank gaan hun handelaren binnenkort verbieden gebruik te maken van online chat. Dat meldden bronnen rond de banken op dinsdag.
    De maatregel is het gevolg van een aantal schandalen rond banken, die onder meer aan het licht kwamen door onderzoek van de chatgeschiedenis van handelaren en andere medewerkers. Zo figureerden chats prominent in onderzoeken naar de manipulatie van de centrale rentetarieven en valutatarieven.
    Een bron bij JPMorgan zei dinsdag dat de jongste schandalen niet de oorzaak vormden voor het verbod, dat later deze week in moet gaan. De bank zou al eerder hebben overwogen om chatgebruik aan banden te leggen, onder meer om de kans op ,,ongepaste opmerkingen'' te verkleinen.
  5. bert pit 24 december 2013 15:01
    Toch is het mijns inziens een "one trick pony". Ik ben geen goede stockpicker maar weet wel iets van ICT en de trends hierin.

    Langzamerhand beginnen ook de zelfbenoemde guru's minder te twitteren en in te zien dat dat via twitter niet voor iedereen business te halen is. Je zult ook nog iets anders moeten doen.
  6. [verwijderd] 27 december 2013 10:19
    quote:

    Skotty10 schreef op 17 december 2013 16:32:

    NEW YORK (AFN/RTR) - JPMorgan Chase en Deutsche Bank gaan hun handelaren binnenkort verbieden gebruik te maken van online chat. Dat meldden bronnen rond de banken op dinsdag.
    De maatregel is het gevolg van een aantal schandalen rond banken, die onder meer aan het licht kwamen door onderzoek van de chatgeschiedenis van handelaren en andere medewerkers...
    Haha wat een grap.

    Er is weer een schandaal blootgelegd en als eerste wordt gedacht:

    "Hoe zorgen we ervoor dat ze er de volgende keer niet zo makkelijk achter komen"
  7. Met Effekt 2 januari 2014 12:08
    Interessant dat fundamentals soms langere tijd niet relevant lijken te zijn. Doet me denken aan de internet hype van 1999. Na lang afwachten deed ik toch maar mee. Verkocht wel als een aandeel een KW van 1000 had, want 1000 jaar wachten op "geld terug" even vond ik al te lang. Er waren toen ook aandelen als Twitter die nooit winst maakten, die kocht ik niet.

    Ik snap wel meer niet van "beleggen"; zoals de hele volkstammen die Antonov en Spyker kochten. Ik heb in Spyker jaarverslagen geprobeerd te lezen hoeveel auto's ze nou echt verkochten. Dat was niet te achterhalen, ik meen 1-3 stuks in 2012. Maar dat mocht niet deren, veel mensen belegden graag in Victor M.

    Ik ga in Twitter short.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.