Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,899 7 mei 2024 12:28
  • -0,002 (-0,17%) Dagrange 0,899 - 0,906
  • 1.824.449 Gem. (3M) 6,6M

Pharming juni 2020

7.104 Posts
Pagina: «« 1 ... 314 315 316 317 318 ... 356 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Marxsa 28 juni 2020 00:46
    dat was weer een dagje wel....
    Ik zie de laatste dagen steeds meer mensen afhaken hier, zoals vandaag @eric-80.
    Das jammer Eric, en in mijn ogen nergens voor nodig. Je leest wat je wil lezen en je slaat op wat je op wilt slaan. De onzin laat je lekker langs je af glijden!

    Er is geen nieuws, hoe graag iedereen ook maar pb's wil horen en zien (@Vince beste zuiderbuur, SdV is geen Elon Musk....) er is GEEN nieuws. En als er geen nieuws is willen we blijkbaar (zie mij, dat noemen we zelfspot) telkens weer ons punt maken. De een blijft maar door breien over de obligatielening (kwamen we maar op 2,0028 dan kan ik een jaar eerder stoppen met werken), de ander vindt het geweldig om telkens weer tot in den treure te herhalen dat "de pijplijn stil ligt". Man, als je elke dag hier meeleest dan weten we dat onderhand wel, punt allang gemaakt!

    Dan gaan we plots, omdat er nog STEEDS geen nieuws is onze CEO afbreken. Plots is SdV een ouwe man en hij kan er niets van (rijmt!). En de vergelijking met Elon Musk? Mijn god.....

    Gelukkig ook iets interessants gezien, bedankt Tini voor je interessante artikel, toch geplaatst kunnen krijgen gelukkig :-)

    En Lucas, laat je niet gek maken joh, er zijn er hier enkele bij die vinden het leuk om mensen uit hun tent te lokken, lekker zo laten!

    Zo, dat wilde ik nog ff kwijt!!

    MORAAL VAN DIT VERHAAL???
    Er is geen nieuws dus gaat het hier alle kanten op, en helaas wordt dan de kwali minder dan de quanti.......ja , ook bij mij (zelfspot )

    Oh ja, dit is mijn mening ;-)
  2. forum rang 6 Marxsa 28 juni 2020 00:47
    quote:

    BassieNL schreef op 27 juni 2020 13:45:

    [...]
    www.pharming.com/sites/default/files/...

    De Obligaties zullen converteerbaar zijn in gewone aandelen in de Onderneming (de “Aandelen”) met
    een conversieprijs die gezet is op €2,0028


    En nu kap je met je gejammer!
    Dat noemen ze nou een PUNT maken!
    Ab waardig!
  3. forum rang 6 Marxsa 28 juni 2020 00:58
    quote:

    Vriendelijke schreef op 27 juni 2020 13:53:

    Wat ik geschreven heb wist ik eigenlijk al na de deal, en is ook onderzocht ik heb bewust niks geschreven toen het aandeel hoog stond,aangezien ik geen spelbreker wil zijn.

    Maar iedereen kan nagaan als er 62.500.000 vrijkomen en dan de 30.000.000 short aandelen wat er dan met de koers gaat gebeuren.

    Maar wat ik geschreven heb staat ons gewoon te wachten als het aandeel te hoog komt te staan, dus eigenlijk goed voor de daghandelaren onder ons, maar slecht voor de mensen die er voor de lt inzitten.
    En iedereen mag er wat van zeggen, goed of slecht maar ik schrijf dit niet uit eigenbelang.
    Ik wist het wel, ik stapte op tijd uit als ik jou was!
    Je wilde geen spelbreker zijn, joh had me gezegd dat we omlaag gingen na de plus minus 1,49 dat had me veel geld bespaard ;-)

    Tuurlijk als de markt weer even overspoelt wordt met extra aandelen, dan verwatert de waarde...Maar hoeveel mensen zitten er nog in denk je, als we op 1,80 a 1,90 staan?
    Je hebt je standpunt duidelijk weer gegeven en dat appricieer ik. Iedereen mag zijn mening luid en duidelijk laten horen. Maar hoe vaker je het herhaald hoe minder waarde er aan gehecht wordt. Kijk naar het pijplijn verhaal, telkens weer herhalen, en herhalen, en herhalen... Degene die dat plaatst heeft het niet verkeerd hoor, want DE pijplijn ligt al ff stil en ook door onder andere een simpele reden dat het zkh niet toegankelijk was), maar omdat nu keer op keer, dag na dag, week na week etc etc te herhalen wordt ook flauw, en de boodschap vervaagd dan (in mijn ogen).

    Ik wens jou ook op een "vriendelijke" manier een heel fijn weekend toe !

  4. forum rang 4 A_Haddock 28 juni 2020 08:47
    quote:

    Vriendelijke schreef op 27 juni 2020 12:58:

    [...]
    Een obligatie in de markt zetten om zo snel mogelijk de obligatie vrij te laten komen zodat pharming, schuldenvrij is en geen rente hoeft te betalen.
    Hierdoor de belegger een volledige verwatering voor zijn kiezen krijgt, en de shortsellers vrij spel geeft om 30.000.000 geleende aandelen in de markt te gooien waardoor we teruggaan naar ......
    En als jij denk dat wat pharming op zijn rekening heeft staan genoeg is om alles te starten, kanl ik je nu al vertellen de volgende emissie of obligatie staat al klaar, we hebben immers al toestemming gegeven voor uitbreiding van de aandelen naar 880.000.000 .
    Ik weet wel zeker dat R.Wright zijn ontslag heeft genomen puur omdat deze obligatiedeal gewoon niet klopt, en R.Wright is volgens mij een eerlijke man waar dit niet bij past, dus dit was gewoon het laatste wat hij voor de Vries in orde heeft gemaakt.
    Ik begreep dat het een converteerbare obligatie is. Dan is het toch duidelijk dat er een conversie koers is. Niets bijzonders toch? Of zie ik een addertje over het hoofd?
    Kun je die 30.000.000 uitleggen? Waarom gaan shorters bij de conversie koers voor 30.000.000 short? En waarom juist dat aantal.

    Ik probeer je te volgen, misschien kun je dit toelichten. Bij voorbaat dank.
  5. forum rang 10 voda 28 juni 2020 08:51
    quote:

    Misschien schreef op 27 juni 2020 20:43:

    [...]

    Zou jij zo vriendelijk willen zijn om het te plaatsen, ik ben daar erg onhandig in.

    Bij voorbaat dank,

    Tini
    Tini en anderen, even een tip.

    Je kan de tekst overzetten in Word (je zou zelfs afbeeldingen kunnen toevoegen).
    Daarna het document : Opslaan als, naam geven, en saven als pdf (i.p.v. een Word file).

    Ik heb als test even de teksten uit jouw posts in 1 document gezet. Het document is nu 123kB.
    Je kan als bijlage (in pdf of iets anders 1024 kB kwijt)

    Bedankt en AB voor het plaatsen.

    Groet,
    Hans
  6. [verwijderd] 28 juni 2020 09:34
    quote:

    Vince.be schreef op 27 juni 2020 12:12:

    [...]
    Communiceren communicatie public relations nieuws geven met de regelmaat van een klok zijn fans niet in het ongewisse laten

    Daar gaat het bij mij vooral over !!!

    En zijn legertje trouwe dienaars die hem door alle onweren verdedigen, terwijl ze geen return van hem krijgen (hij vult zijn eigen zakken ondertussen) => allemaal ja knikkers die niets durven zeggen terwijl hun geld aan waarde verliest.

    Precies een hond die slagen krijgt en naar nog vraagt :(
    Het probleem ligt vooral bij jezelf. Je bent geen belegger om geld te investeren in biotech. Je denkt snel rijk te worden, maar je stapt op het verkeerde moment in dit aandeel.
    Pharming heeft geen nieuws, een persbericht is daarom absoluut niet nodig.
  7. [verwijderd] 28 juni 2020 09:38
    quote:

    Vince.be schreef op 27 juni 2020 12:45:

    [...]

    Als aandeelhouder mag ik toch aan SDV vragen dat hij meer communiceert en zeker dat hij een vervolg geeft aan verhalen die hij aangekondigd heeft.

    Wat zijn dat nu voor standpunten om daar tegenover te zeggen "beleggen is niets voor jou, je hebt geen geduld, beleg in iets anders" enz enz.

    Ik verdedig mijn investering in de firma waar ik geld ingestopt heb en ben niet geneigd om voortdurend van firma te veranderen bij het minste wat niet gaat.
    Niet? Onlangs had je je aandelen toch verkocht. Je bent geen investeerder, je probeert winst te maken maar aan je wanhopige vragen richting Pharming lijkt het erop dat je winst in het negatieve staat. Welkom bij Pharming kerel, het zal nog lange tijd duren voor je je verlies weer ingelopen hebt. En dat gaat bij particulieren heel vaak fout, veel te hoog instappen en zodra het verlies iets is ingelopen stappen ze uit dit aandeel. Daar komt die enorme volatiliteit ook vandaan.
  8. forum rang 7 €URO-Trader 28 juni 2020 09:44
    Persoonlijk hou ik tussen de 5 en 10k stukken aan. Met een positief persbericht ben je te laat om in te slaan, loop je achter de feiten aan. Tov ASMI kost dit wel kapitaal, maar ik verwacht een inhaalrace tzt. Na een half jaar Covid19 is er veel gebeurd en mijns inziens kan het alleen maar beter worden. Geduld.
  9. [verwijderd] 28 juni 2020 09:54
    quote:

    BassieNL schreef op 27 juni 2020 19:24:

    [...]
    Zou je het logisch vinden als de Universiteit van Basel/Osthoff ook de regie krijgt over een (eventuele) fase III studie?
    Ook ik ben benieuwd naar of en hoe dit allemaal al geregeld is tussen Basel en Pharming.

    Vaak is het zo dat na een succesvolle Fase II van een start up of universiteit het organisatorisch intensieve en dure laatste deel overgelaten wordt aan de de industrie, alleen al omdat die hiervoor beter toegerust is en universiteiten an sich ook niet gericht zijn op afwikkeling tot aan marktintroductie.
    Het zou natuurlijk ook een beetje vreemd zijn wanneer de Universiteit van Basel min of meer het volledige werk voor Pharming zou gaan opknappen waarna, na een succesvolle afronding, Pharming lekker de flaconnetjes Ruc kan gaan verkopen. En eigenlijk verwacht ik ook al voor een Fase II dat de bijdrage van Pharming financieel wat verder zal gaan dan het louter leveren van Ruc en van wat kennis- en overleguren.

    Idealiter zou het voor mij zo zijn dat Basel de Fase II/Covid19 afrondt, Pharming bij succes vervolgens een vrijwel zekere Fase III overneemt waarna Osthoff zich weer op Ruc/AKI kan storten. Maar laten we eerst maar op het verlossende woord wachten dat Osthoff inderdaad aan zijn Fase II/Covid19 is begonnen ;)
  10. [verwijderd] 28 juni 2020 10:01
    quote:

    A_Haddock schreef op 28 juni 2020 08:47:

    [...]
    Ik begreep dat het een converteerbare obligatie is. Dan is het toch duidelijk dat er een conversie koers is. Niets bijzonders toch? Of zie ik een addertje over het hoofd?
    Kun je die 30.000.000 uitleggen? Waarom gaan shorters bij de conversie koers voor 30.000.000 short? En waarom juist dat aantal.

    Ik probeer je te volgen, misschien kun je dit toelichten. Bij voorbaat dank.
    NIks bijzonders idd alleen legt het wel een klein bommetje onder de meer exotische koersverwachtingen voor de belegger.
    Wanneer die 30.000.000 gebaseerd is op het huidige aantal short staande stukken is dit een misvatting. Die shorters kunnen dit aantal, zoals gesteld, niet "in de markt gooien" maar zullen juist ooit terug moeten kopen.
  11. [verwijderd] 28 juni 2020 10:14
    quote:

    Marxsa schreef op 28 juni 2020 00:46:

    dat was weer een dagje wel....
    Ik zie de laatste dagen steeds meer mensen afhaken hier, zoals vandaag @eric-80.
    Das jammer Eric, en in mijn ogen nergens voor nodig. Je leest wat je wil lezen en je slaat op wat je op wilt slaan. De onzin laat je lekker langs je af glijden!

    Er is geen nieuws, hoe graag iedereen ook maar pb's wil horen en zien (@Vince beste zuiderbuur, SdV is geen Elon Musk....) er is GEEN nieuws. En als er geen nieuws is willen we blijkbaar (zie mij, dat noemen we zelfspot) telkens weer ons punt maken. De een blijft maar door breien over de obligatielening (kwamen we maar op 2,0028 dan kan ik een jaar eerder stoppen met werken), de ander vindt het geweldig om telkens weer tot in den treure te herhalen dat "de pijplijn stil ligt". Man, als je elke dag hier meeleest dan weten we dat onderhand wel, punt allang gemaakt!

    Dan gaan we plots, omdat er nog STEEDS geen nieuws is onze CEO afbreken. Plots is SdV een ouwe man en hij kan er niets van (rijmt!). En de vergelijking met Elon Musk? Mijn god.....

    Gelukkig ook iets interessants gezien, bedankt Tini voor je interessante artikel, toch geplaatst kunnen krijgen gelukkig :-)

    En Lucas, laat je niet gek maken joh, er zijn er hier enkele bij die vinden het leuk om mensen uit hun tent te lokken, lekker zo laten!

    Zo, dat wilde ik nog ff kwijt!!

    MORAAL VAN DIT VERHAAL???
    Er is geen nieuws dus gaat het hier alle kanten op, en helaas wordt dan de kwali minder dan de quanti.......ja , ook bij mij (zelfspot )

    Oh ja, dit is mijn mening ;-)
    Beste Marxsa,

    De vergelijking met Elon Musk is met een lachje te nemen, natuurlijk. Het is gewoon de ene laat voortdurend van hem horen en zien en een andere niet genoeg.

    Ik vind public relations voor een bedrijf iets fantastisch waarmee je van alles mee kunt bereiken. Ik geef toe, ..., ik zaag erover ietsje te veel :)))

    Voor de rest, het is een plezier om u te lezen.

    Mvg.
  12. [verwijderd] 28 juni 2020 10:24
    quote:

    De Pharming Aandeel Kenner schreef op 28 juni 2020 09:34:

    [...]

    Het probleem ligt vooral bij jezelf. Je bent geen belegger om geld te investeren in biotech. Je denkt snel rijk te worden, maar je stapt op het verkeerde moment in dit aandeel.
    Pharming heeft geen nieuws, een persbericht is daarom absoluut niet nodig.
    Ik snap het niet dat sommige op dit forum zo ver gaan tegen iemand te zeggen "beleggen is niets voor jou" "jij bent zo en zo" enz enz

    Geef je mening over berichten en voor de rest laat de mensen zelf beslissen wat ze moeten doen.

    En, ik heb het nog gezegd ik ben +/- drie jaar met Pharming bezig, dus nieks van "snel" rijk worden.
  13. [verwijderd] 28 juni 2020 10:32
    quote:

    De Pharming Aandeel Kenner schreef op 28 juni 2020 09:38:

    [...]

    Niet? Onlangs had je je aandelen toch verkocht. Je bent geen investeerder, je probeert winst te maken maar aan je wanhopige vragen richting Pharming lijkt het erop dat je winst in het negatieve staat. Welkom bij Pharming kerel, het zal nog lange tijd duren voor je je verlies weer ingelopen hebt. En dat gaat bij particulieren heel vaak fout, veel te hoog instappen en zodra het verlies iets is ingelopen stappen ze uit dit aandeel. Daar komt die enorme volatiliteit ook vandaan.
    1x pharming verkocht voor postnl, tussen 2017 en 2020 2x heen en terug gedaan met pharming met winst :))

    Ik ben niet mis tevreden met wat ik tot nu gedaan heb, daarom ben ik nog altijd in Pharming, wel teleurgesteld over de waarde van het aandeel. Ik verkoop nu niet, die zal wel weer naar boven gaan.

  14. [verwijderd] 28 juni 2020 10:43
    quote:

    lucas D schreef op 27 juni 2020 19:32:

    [...]
    Je kent me niet.
    Je hebt te snel een mening over anderen en weet ook gelijk al waarom iemand reageert zoals die reageert.
    Terwijl wat ik schrijf gewoon iets is wat je als aandeelhouder behoort te weten.
    Dat staat los van of iemand een belang heeft of niet.
    Het maakt ook mij niet uit of in deze Beur meer gelijk heeft dan ik, hij weet overal wel meer.
    Maar ik weet ook wel wat als het over Pharming gaat.

    Als ik van iemand wat aanneem dan is het van Beur, anderen van wie ik iets wil aannemen willen op dit forum niets meer schrijven.

    Eigenwijs en koppigheid?

    De weglopers zoals ik ze omschrijf. Mensen die hun eigen ego prevaleren boven het belang anderen te helpen door eenvoudig uit te leggen hoe het een en ander in elkaar steekt.
    Ik ben daar niet heel goed in, zijn wel.
    Ik laat niemand zitten, zij wel.
    Wat heb je er aan als je veel weet en er niks mee doet voor anderen.

    Meneer CW1884 heeft meer dingen te doen dan posten op het Pharming forum en met de toelichting die ik van hem gekregen heb, geef ik hem groot gelijk. De term ego prevaleren herhaal je, terwijl die overdreven is.
    De persoonlijke aantijgingen richting mij gaan het linker oor in en nét zo snel verlaten deze mijn rechter oor.
  15. [verwijderd] 28 juni 2020 10:44
    quote:

    lucas D schreef op 27 juni 2020 20:52:

    [...]
    Dit bericht had ik nog niet gelezen.
    Mijn berichten over dit item komen pas van na dit onderzoek en betreffen het aangevraagde onderzoek van 120-150 personen.
    Het hoe en wat van het door jou beschreven onderzoek met max 5 personen is mij niet helemaal onbekend, maar ik kan me voorstellen dat Osthoff gezien zijn werk aan Aki Pharming attent gemaakt heeft dat hij aantoonbaar wil maken dat bij Covid-19 er mogelijk een overeenkomst in behandeling is en hij dit graag wil onderzoeken. De uitkomst is bekend Osthoff heeft het goed gezien. De resultaten waren verbluffend.
    Dan is het Pharming die uiteraard in overleg met Osthoff (mijn versie) Aki stop zet om met voorrang vervolg onderzoek naar het longprobleem veroorzaakt door Covid-19 te doen, wat gezien de pandemie en de eerste onderzoek resultaten niet zo vreemd is.

    Tja....en de mond vol hebben van "wat aandeelhouders zouden moeten weten".
  16. [verwijderd] 28 juni 2020 10:59
    quote:

    Vince.be schreef op 28 juni 2020 10:24:

    [...]

    Ik snap het niet dat sommige op dit forum zo ver gaan tegen iemand te zeggen "beleggen is niets voor jou" "jij bent zo en zo" enz enz

    Geef je mening over berichten en voor de rest laat de mensen zelf beslissen wat ze moeten doen.

    En, ik heb het nog gezegd ik ben +/- drie jaar met Pharming bezig, dus nieks van "snel" rijk worden.
    Goed lezen, beleggen in de biotech is niets voor jou.
    Wanneer je niet tegen die kritiek kan kom dan ook niet dagelijks klagen dat je nieuws en persberichten wilt.
7.104 Posts
Pagina: «« 1 ... 314 315 316 317 318 ... 356 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links