Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Puinhoop! Lagere bodem AEX (en rente bevestigt)

AEX 533,22 net, de index zet vandaag de laagste intradagstand sinds 15 juni neer. Dat was toen 529,78. Gerekend vanaf de top op 587,03 deze zomer is er nu 9% vanaf. Hier het hele scorebord, zo'n dag dus.


Hier in beeld:


Onze rente bevestigt, ook op de laagste zomerstanden:


Sterkte en houd de moed erin. Zijn die Amerikanen toch goed in. Kijk: join global selloff: dat klinkt veel beter, dynamischer en samen-gaan-we-ervoor dan ons aandelen weer door het putje, toch?


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 06:30 IEX Podcast: Trump, Biden of PostNL 8
  2. 30 okt BeursVandaag: Slecht 1
  3. 30 okt Oeps, de futures 2

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare