Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dat is snel, NIBC

Dat is snel, NIBC

Nou, dat was het dan alweer? Het is nog niet zo lang geleden (23 maart 2018) dat NIBC debuteerde aan het Damrak. Private equity-grootmacht Blackstone biedt vandaag €9,85 op de Haagse zakenbank, zoals we NIBC noemen. Aan de rally en de omzetpieken te oordelen, moet de AFM er nog maar eens goed naar kijken.

In ieder geval is de overnamepremie de afgelopen weken al ingeprijsd? U zou het bijna denken. De koers doet nu ook een duppie onder het bod. En dat is puur natuur. Was de prijs erdoorheen gevlogen, dan zou dat betekenen dat de markt een hoger bod eist, of denkt dat er een prijsopdrijvende overnamestrijd komt.

Over en sluiten waarschijnlijk dus en veel succes met NIBC, Blackstone. U weet hoe het werkt in dat wereldje, misschien zien we NIBC wel weer eens terug aan de beurs.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 29 nov Vooruitblik: Álles is fántástisch!
  2. 29 nov IEX Podcast: Alles over Pharming, BAM en Unibail 9
  3. 27 nov BeursVandaag: Shoppen maar

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

  1. NIBC Holding N.V. 7,460 27 nov
    0,000
    0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare