Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Stapje terug

De markt nam gisteren een stapje terug nadat een onverwachte stijging van de Chinese inflatie zwaarder woog dan meevallend nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Toch valt de daling enorm mee. Ik mag eigenlijk niet eens over een daling praten, denkt u wel? Toch herhaal ik mijn statement van afgelopen dinsdag: "Extremen houden nooit lang stand op de beurs. Langer dan we allemaal kunnen bedenken, dat wel."

TomTom

De Speederlongpositie TomTom doet het goed en staat op een mooie 75% winst. De dubbele bodem bij TomTom doet zijn werk en was inderdaad het perfecte koopsignaal. De trend is opwaarts gericht en wordt ondersteund door een opgaand momentum. Er is geen reden tot het verzilveren van de winst en ik blijf zeer positief over het aandeel.

Research in Motion

Enige tijd geleden attendeerde ik u op Reseach in Motion. Er stond iets te gebeuren want de koers bewoog in een driehoek en moest een bepaalde richting in uitbreken. Inmiddels is de koers aan de bovenkant uitbroken. De trend is opwaarts en ik ben daarom positief over de fabrikant van Blackberry.

Als u mij en mijn trades op de voet wil volgen, kijk dan eens op BeursBazaar.com. Donderdag 23 mei geef ik een gratis seminar waar u meer te weten kunt komen over mijn manier van beleggen.

Op moment van publiceren heeft de schrijver posities in de TomTom en Research in Motion. De schrijver heeft mogelijk wel andere posities waar niet over geschreven wordt.


Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar en expert op het gebied van handel in hefboomproducten, zoals speeders, sprinters en turbo's. De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De handelssignalen van Duijvestijn kunnen op elk moment veranderen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Selwyn Duijvestijn

Auteur:

Selwyn Duijvestijn is een actieve beurshandelaar op Beursplein 5. Hij beoordeelt onderliggende waarden via een geheel eigen werkwijze op koopwaardigheid en potentieel rendement. Op Marktgevoel.nl kunt u zich inschrijven voor zijn gratis nieuwsbrief vol opgemerkte kansen en valkuilen in verschillende markten.

Recente artikelen van Selwyn Duijvestijn

  1. Mijn vier grootste fouten
  2. Liever Barrick Gold, dan goud
  3. Monsterlijke sterk

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 mei 2013 14:50
    quote:

    Doemaarnormaal! schreef op 10 mei 2013 12:20:

    Ik was iets te vroeg ingestapt met een turbo long op tomtom. Desalniettemin nog steeds een winst van bijna 30%. Ik ben het helemaal met u eens als het gaat om TT. Op naar de 4 euro, om maar even reëel te blijven;) Wat is uw koersdoel? Die van mij ligt op 4 euro.
    Wat betreft TT. Er liggen vele weerstanden rond € 3,60 en € 3,70. Verwacht zelf niet dat de koers hierboven gaat komen. Zojuist met een leuke winst afscheid genomen. Op een langer niveau maar weer oppakken.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.