Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX Beleggersdesk verlaagt advies Ageas

IEX Beleggersdesk verlaagt advies Ageas

Nu de Belgische federale overheid een belang van 6,3% in verzekeraar Ageas heeft genomen om de pensioenen in Belgische handen te houden, is de overnamefantasie uit het aandeel. Analist Niels Koerts van de IEX Beleggersdesk heeft nog meer redenen om de waardering aan te passen; het koersdoel wordt neerwaarts bijgesteld tot €42 en het advies gaat omlaag van Hold naar Sell.

Lees de analyse op IEX Premium.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 01 jul IEX beleggingsonderzoek: ASML torenhoog favoriet bij Nederlandse belegger 6
  2. 30 jun Een op de drie denkt dat bitcoin dit jaar tot $50.000 kan stijgen 15
  3. 29 jun Goed risicomanagement voor meer rendement

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. arconati 18 januari 2022 12:35
    Ik ben al een geruime tijd op zoek naar een aandeel dat: een lage koerswinstverhouding heeft, groeit en bovendien een houdbaar dividend geeft van meer dan 4% netto. Graag had ik het vergelijkingspunt gekend dat Ageas waardeert op 42€. ik bedoel dus een aandeel, waarvan de onderliggende jaarlijks 6% groeit, een koerswinst heeft van 8 en een dividendrendement van meer dan 4% netto.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links