Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

De Marktupdate

De Marktupdate

De markten zijn flink in beweging en wanneer u wilt weten hoe het verder gaat, dan kunt u onze marktupdate-video bekijken.

Al ruim 10 jaar(!) is de Marktupdate een begrip voor een grote groep abonnees van het Beleggingsinstituut. Wekelijks luistert 85% van de abonnees trouw naar de Marktupdate. Dat is ongekend hoog en geeft de waardering weer van deze serieuze beleggers. Deze video wordt op zondag samengesteld en geeft richting voor de komende week.

In de Marktupdate worden wekelijks de belangrijkste markten besproken en krijgt u o.a. een analyse van aandelen, aandelenindices, rente, goud, olie en crypto. Daarnaast worden er trades en strategieën besproken. Verder treft u vragen van beleggers aan en worden belangrijke nieuwsfeiten geanalyseerd. De voorbeeldportefeuille en visie van André Brouwers geven houvast voor grote groepen beleggers.

In deze actuele update treft u een trade aan in ING (46%) en een trade in ASML. Toen de index nog op 800 stond zijn er hedgeposities ingenomen op de AEX en deze strategie is nog steeds ongewijzigd. Welke bewegingen er op korte termijn te verwachten zijn, ziet u in deze speciale Marktupdate.

U heeft nu de gelegenheid om gratis en eenmalig deze video (van 50 minuten) te bekijken >>

 

IEX en het Beleggingsinstituut zijn een samenwerking aangegaan. Sinds 2011 is het Beleggingsinstituut actief op het gebied van educatie en informatie voor met name particuliere beleggers.

Op 12 oktober a.s. start de nieuwe trading-cursus. Deze cursus is bedoeld voor actieve beleggers die hun kans op rendement willen verhogen en op zoek zijn naar een solide aanpak.

Klik hier om deel te nemen>>

 

Gedurende 6 online trainingen worden live posities besproken en wordt een methodiek besproken waarmee beleggers hun strategie kunnen ontwikkelen en/of verbeteren.


Na een carrière als investeerder, trader en oprichter van de Alex Academy, startte André Brouwers in 2011 met het Beleggingsinstituut. Een onafhankelijk bedrijf dat investeerders helpt met opleiding en informatie. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aansporing tot het aangaan van specifieke beleggingen.

Auteur: André Brouwers

Na een carrière als investeerder, trader en oprichter van de Alex Academy, startte André Brouwers in 2011 met het Beleggingsinstituut, een onafhankelijk bedrijf dat investeerders helpt met opleiding en informatie.

Meer over André Brouwers

Recente artikelen van André Brouwers

  1. 11 okt Succesvol beleggen in een woud van rode vlaggen 6
  2. 08 okt Record aantal kijkers webinar Sell All
  3. 04 okt De Marktupdate

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links