Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Nu ook InPost, Oost-Europa loopt ons te piepelen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 
Arend Jan Kamp

Auteur:

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 28 juni 2021 14:46
    www.finanzen.net/nachricht/aktien/fue...

    Arend Jan: Dit vind ik opzienbarend nieuws. Nadat diverse banken hun klanten kosten aanrekenen voor hun postieve banksaldo, werd dat bij ING het afgelopen jaar in een recordtijd steeds weer aangepast. Het begon bij 1 miljoen saldo, toen een half miljoen, toen 100.000 Euro en NU: 50.000 Euro.

    Let wel: Ook voor commerciele klanten..... Ik zal wel heel ouderwets zijn, maar volgens mij gaan de banken zich echt in eigen vlees snijden. Een bank is dus NIET meer de plek, de plaats waar je je geld laat. Beter thuis goed verstoppen. Iemand die wantrouwig tegen beurskoersen aankijkt en zijn miljoen op bankrekening zet, krijgt dus een rekening van 5000 Euro per jaar en een inflatie van pakweg 30.000 Euro per jaar..... Dat laatste uiteraard ook als hij het geld in een stevige schoenendoos heeft verstopt.

    Dan maar in een of andere altcoin..? Dan toch maar in aandelen....?

    Peter
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.