Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hardlopers nemen weer koppositie in

Hardlopers nemen weer koppositie in

Hardlopers leveren de beste prestaties in de Turbocompetitie. Ze staan gemiddeld 4,6% in de plus en zijn ook wat sport betreft de enige groep die groene cijfers schrijft.

Deelnemers die zeggen geen sport te beoefenen staan op de tweede plaats (-3,9%), hockeyers staan onderaan met een min van bijna 21%.

Fiat-rijders bovenaan

Verder valt op dat Fiat-rijders goede zaken doen: hun portefeuilles laten gemiddeld een plus zien van 13,4%. Op plek twee staat Porsche (+7%) en op de derde plaats vinden we Renault-rijders (+1,3%).

Regionaal gezien staat alle provincies in het rood, waarbij Noord-Hollanders het slechtst presteren met een min van ruim 9%.

Dan nog een blik op de dames en heren: mannen doen het beter met een min van 4,5%, bij vrouwen loopt het verlies op naar 10,5%.

Maandwinnaar mei

Over de maand mei heeft mevrouw Wolf onder spelnaam Miranda66 het hoogste rendement behaald: maar liefst 105%! Daarmee wint zij een iPad, van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links