Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hardlopers meest succesvol in Turbocompetitie

Hardlopers meest succesvol in Turbocompetitie

Deelnemers die hardlopen als sport beoefenen, presteren momenteel het beste in de Turbocompetitie. Ze boeken een plusje van 1,6%, terwijl beoefenaars van alle andere sporten in de min staan.

Twintigers blijven goed presteren

Wat betreft leeftijd gaan net als vorige maand de twintigers aan kop: de categorie 25 – 30 staat 5,2% in het groen. Alle andere leeftijdscategorieën schrijven rode cijfers.

Kijken we naar merk auto, dan staan de Porsche-rijders bovenaan met een klein plusje van 0,4%. Mazda-rijders doen het het slechtst met een min van 22,4%.

Net als vorige maand staan inwoners van alle provincies in het rood, waarbij Limburgers het 'best' presteren (-4,7%) en beleggers uit Overijssel hekkensluiters zijn: zij behalen een resultaat van -11,3%.

Maandwinnaar december

De beste speler over december was de heer Posma, die onder spelnaam giddy-up een rendement van ruim 172% wist te behalen. Van harte gefeliciteerd met uw iPad!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links