Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Twintigers presteren het beste

Twintigers presteren het beste

Twintigers doen momenteel de beste zaken in de Turbocompetitie. Deelnemers uit de categorie 25 – 30 jaar boeken een rendement van gemiddeld +4,7%.

De categorie 30 – 35 staat op de tweede plaats en sleept er nog een plusje uit van 0,6%. Alle andere leeftijdsgroepen staan in de min.

D66'ers minst slecht

Kijken we naar politieke voorkeur, dan doen aanhangers van D66 het het minst slecht. Zij staan ruim 4% in de min. Degenen die aangaven niet gestemd te hebben - wat ook een aanzienlijke groep is - staan op de tweede plaats met -5,1%. Hekkensluiter is Partij voor de Dieren (-28,6%).

Dan een blik op de sportieve activiteiten. Alle sporters staan in het rood, maar hardlopers zijn geen doodlopers in dit geval: zij voeren de lijst aan met een kleine min van 0,8%. Hockeyers sluiten de rij met een negatief resultaat van ruim 21%.

Tot slot de automerken: Porsche-rijders boeken als enigen groene cijfers: gemiddeld een plus van 2%. Bezitters van een Volvo laten de slechtste resultaten zien: -26,8%.

Maandwinnaar november

De beste speler over november was sneeuwstorm, maar hij won al eerder in het competitiejaar een prijs, waardoor de iPad doorschuift naar de nummer 2 op de lijst: speelster ila 1. Zij boekte een rendement van 141%. Van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 13 okt 'Energietransitie legt kiem voor grondstoffensupercyclus' 3
  2. 12 okt Slimste Belegger: de quizvragen
  3. 06 okt Webinar Jim Tehupuring: de fundamentals van auto's, bier en beleggen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.