Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Limburgers de beste

Limburgers de beste

Wat betreft regionale spreiding weten Limburgers momenteel de schade het meest te beperken in de Turbocompetitie. Zij staan bovenaan met een min van 3,6%,

Noord-Hollanders onderaan met een min van 11,6%. 

Porsche-bezitters bovenaan

Van alle automobilisten boeken Porsche-bezitters op dit moment als enige een positief resultaat, gemiddeld 2,5%. Eigenaren van alle andere automerken staan in de min. Volvo-rijders maken het het bontst met een min van ruim 28%. 

Dan een blik op de leeftijden. Al een tijdje doen de twintigers goede zaken: de categorie 25 - 30 boekt een aardige plus van 6,1%. De categorie 30 - 35 hangt om het nulpunt, alle andere leeftijdscategorieën staan in het rood.

50 Plus-stemmers weten schade het meest te beperken

Kijken we naar politieke voorkeur, dan doen 50 Plus-stemmers het het best met een klein minnetje van 0,2%. Helemaal onderaan vinden we Partij voor de Dieren-aanhangers, met een min van bijna 30%.

Tot de slot the battle of the sexes: de vrouwen staan net als vorige maand 11,5% in de min, maar de mannen hebben het ook niet makkelijk. Hun resultaat zakt verder weg, van -7,8% vorige maand naar -8,4% nu.

Maandwinnaar oktober

Over de maand oktober heeft de heer Wienk onder spelnaam qintus het hoogste rendement behaald: 84%. Hiermee wint hij een iPad; van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links