Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beste Keuze 2020: Online vermogensbeheer

Beste Keuze 2020: Online vermogensbeheer

Nog nooit was het zo eenvoudig en goedkoop om je geld te laten beleggen. En nog nooit was het zo noodzakelijk: met je geld op een spaarrekening weet je zeker dat je vermogen nooit zal groeien.

Aanbieders weten dat natuurlijk ook en staan in de rij om u te helpen. Met apps, blinkende platforms, drie-stappen-methodes en andere vehikels waarmee u uw vermogen kunt laten groeien - als het goed is.

Het aantal vermogensbeheeroplossingen waar u uit kunt kiezen groeit dan ook gestaag. Online vermogensbeheer hebben we het dan over. Het klassieke vermogensbeheer, waar u persoonlijk wordt ontvangen met koffie en cake en - als u vermogend genoeg bent - kaartjes voor het Concertgebouw, groeit wat minder onstuimig en is voor mensen die een simpele beleggingsoplossing zoeken ook onnodig duur en complex.

Kosten zijn belangrijk, maar niet het enige

Online vermogensbeheer is de ideale oplossing voor mensen die wel willen beleggen, maar er niet teveel tijd in kunnnen of willen steken. Maar zeker in zo'n nieuwe markt is het moeilijk om de ene aanbieder van de ander te onderscheiden.

Waar moet je op letten? Bijna alle partijen werken met standaardportefeuilles op basis van verschillende risicoprofielen. Door die aanpak lopen de rendementen binnen de profielen vaak niet overdreven ver uiteen. Daarom zijn in dit segment kosten vaak een belangrijk criterium om op te letten

Maar niet het enige. Met onze kennispartner, vergelijkingssite Finner.nl, beoordeelden we het aanbod in de markt op vier belangrijke criteria (organisatie, beleggingsbeleid, kosten en risicobeleid). Daarbij kwamen vijf partijen als Beste Keuze naar voren.

Uiteraard zijn er meer partijen die kwalitatief goed werk leveren, maar de Beste Keuze van IEX Gouden Stier is in het leven geroepen om het grote aanbod terug te brengen tot een behapbaar aantal. En dan vallen er noodgedwongen partijen uit de boot die het net niet halen.

Benieuwd wie het wel haalden?

Bekijk nu de Beste Keuze van IEX Gouden Stier – Online Vermogensbeheer


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 17 mei Martine Hafkamp: "Deze twee aandelen hebben wij voor onze klanten gekocht" 2
  2. 10 mei Ego's op de beurs: "Beleggen lijkt iets rationeels, maar dat is het niet" 5
  3. 03 mei Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend 1

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links