Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De Slimste Belegger zit erop!

De Slimste Belegger zit erop!

De Slimste Belegger zit er alweer op! We willen u hartelijk danken voor uw deelname en hopen dat u, net als wij, kunt terugkijken op een plezierige en leerzame spelperiode. 

We grijpen deze gelegenheid graag aan om de winnaar te feliciteren met zijn hoofdprijs. Na zorgvuldige controle is Bulsbu is de winnaar geworden met een rendement van 41,24%.

Verder heeft coach Nico Bakker het met een rendement van 7,69% het best gedaan van de coaches. Van harte! Qua teams hebben de deelnemers in #TeamGuy gemiddeld het minst slecht gepresteerd met een rendement van -0,48%.

Turbocompetitie

Voor wie de Slimste Belegger net als wij veel te snel vond gaan, hebben we goed nieuws! U kunt het hele jaar door meespelen met onze Slimste Belegger Turbocompetitie. Daarin kunt u ook fictief handelen met Turbo's en maakt u maandelijks kans op een iPad. 

Hartelijk dank voor het meespelen en graag tot ziens! 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 14:40 Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links