Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelende Tak houdt zich staande

Auteur: Marcel Tak

Marcel Tak is dé special product-specialist van IEX en IEXProfs, maar schrijft ook graag over rente, obligatiemarkt en toezicht als hij zich daartoe geroepen voelt. "De financiële sector is in belangrijke mate bezig met het verplaatsen van lucht. De werkelijke toegevoegd waarde is beperkt. In mijn columns wil ik r...

Meer over Marcel Tak

Recente artikelen van Marcel Tak

  1. 14 dec Van pindakaas tot bitcoin 10
  2. jul '21 AFM: Meer verbiedend dan bindend 1
  3. jan '21 Turbo: hoge hefboom in de ban? 41

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mayo 11 december 2015 09:28
    Beste Marcel, ik ben door jou artikel geïnteresseerd geraakt in een aantal genoemde producten. Maar als ik deze wil aankopen dan kan dat niet omdat er geen laatprijs is. Betreft nl0011093844 en xs1113017435. Weet jij wat de reden is en zo ja gebeurd dit vaak want op deze manier is echt handelen in dit soort producten niet mogelijk. Alvast bedankt voor jouw reactie.
  2. ketalanka 15 december 2015 19:10
    Ik had eigenlijk een soortgelijke vraag als Maat1956. Je heeft aan dat er tot dit jaar een rendement van 3% is behaald. Interessanter is echter wat er gebeurd zou zijn als de AEX, zoals in 2008, met circa 50% was gedaald. Niet alleen wat was dan het rendement geweest, maar ook: was er voldoende markt geweest om de portefeuille te liquideren? Gezien de huidige problemen op de junk-bond markt en de problemen die dit soort fondsen met liquiditeit hebben geen onlogische vraag.

2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links