Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste Live: Jim Tehupuring

Slimste Live: Jim Tehupuring

In september gaat hij weer van start: De Slimste Belegger 2015, het beleggingsspel van IEX en BNP Paribas, waarin u wordt uitgedaagd om in een tijdsbestek van vier weken niet alleen de markt, maar ook een paar duizend medespelers te verslaan met een fictieve beleggingsportefeuille.

Dit jaar hebben we er voor gezorgd dat u daar niet helemaal alleen voor staat; u krijgt namelijk de hulp van vijf ervaren beleggingscoaches. Iedere deelnemer kan bij inschrijving - en dat kan nu al - één van die coaches uitkiezen om in het team te komen.

De komende weken presenteren we die coaches op IEX.nl, in de vorm van interviews en online seminars. (U kunt hier al zien wie het zijn, trouwens). We trapten die serie gratis webinars vorige week af met TheDailyTurbo, ofwel technisch analist Nico Bakker.

Donderdagavond 27 augustus is de beurt aan Jim Tehupuring van ProBeleggen, die al eerder als beleggingscoach optrad voor Alex Beleggersbank en RBS. Hij gaat in gesprek met IEX' eigen Arend Jan Kamp over de onstuimige markt van de laatste week en hoe zowel korte- als langetermijnbeleggers in die omstandigheden verliezen kunnen beperken en van nieuwe kansen kunnen profiteren. 

En uiteraard zal hij presenteren welke strategie hij denkt te gaan hanteren in De Slimste Belegger. Kijken dus!

  • Datum: 27 augustus 2015
  • Tijd: 20:00 - 21:00 uur
  • Deelname is gratis
  • Gebruik deze link om u aan te melden

En geen nood, ook als u voor een andere coach kiest, mag u dit online seminar en die van de van de overige vier gratis volgen. (Ziehier de programmering van de andere seminars).

Aanmelden voor dit webinar


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 23 mei Slotcall: Dat was het dagje wel, Shell 8
  2. 16 mei Slotcall: AEX maakt sur-place en wordt gestut door sterke chippers 2
  3. 12 mei Slotcall: AEX zit heerlijk in de comfortzone

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links