Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street: Amazon en Visa

Wall Street: Amazon en Visa

Welkom bij IEX After Hours, ofwel bij de KW2-cijfers van Amazon, Starbucks, Visa en Baidu. De fondsen hebben geen introductie nodig, toch?

Misschien Baidu wel, dat is namelijk een Chinese zoekmachine en in Nederland wat minder bekend. De website was volgens Alexa de op vijf na populairste site ter wereld gemeten naar het aantal bezoekers en pageview. Het grootste deel van de bezoekers is afkomstig uit China en daar is Baidu ook de nummer één website.

Amazon verliest nu toch behoorlijk in de nabeurshandel, -5% gaat er wel af en voor Visa is dit ongeveer -2,5%. Starbucks staat op een min van -0,7% en boem! Daar gaat Baidu met +6% in de After Hours en dat op 10% van het volume van vandaag.

Deze Amerikaanse fondsen en Baidu dat een notering heeft aan de Nasdaq hebben KW2-cijfers. Klik op de naam en u komt op de koersenpagina uit, waar u real time de handel After Hours volgt. Kijk hieronder bij de tweets waarom.

  • Amazon: Q2 Loss ($0.27) vs. ($0.15) Est.; Q2 Revs. $19.34B vs. $19.34B Est.
  • Visa: Q3 EPS $2.17 vs. $2.10 Est.; Q3 Revs. $3.16B vs. $3.15B Est.
  • Starbucks: Q3 EPS $0.67 vs. $0.66 Est.; Q3 Revs. $4.15B vs. $4.14B Est.
  • Baidu: We wachten nog...

Heeft u zin om nog de webcast van de conference call van één of meerde bedrijven te kijken? Hieronder de linkjes op een rij.

Dan even wat anders, de S&P 500 is nog niet door door de magische 2.000 punten grens heen gestegen, maar kruipt beetje voor beetje dichter er naar toe. De grafiek is van CNBC.

 

 

Tweets: 

Een greep uit de reacties op de kwartaalcijfers.

 

 

 

 

Wat doen ze met al dat geld bij Amazon? Spenderen?

 

 

 

Auw Pandora Media krijgt forse tikken:

 

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links