Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slimste: megarendementen

In De Slimste Belegger staan van de 3775 deelnemende portefeuilles er nog maar 1944 in de plus. Dat is nog net iets meer dan de helft, maar dat zegt wel genoeg over hoe lastig het is in de huidige markt om wat rendement te maken. Het gemiddelde rendement staat op: -3,11%

De koploper in het klassement kan en hoeft hier niet over mee te praten. Hij staat 135,34% in de plus en alleen de nummer twee staat zo dicht bij dat hij nog in de buurt van dat megarendement kan komen.

De topdrie staat er om precies 14.30 zo bij:

  1. Ivomobile: 135,34%
  2. ednique: 133,44%
  3. Minkaltje: 92,11%

Bij de experts gaat het er heel wat minder wild aan toe. De RBS-thuisploeg met Erik Mauritz en Nico Bakker komen geleidelijk in de buurt van de nullijn met respectievelijk -5,88% en -4,70% op de borden.

En ook de interne IEX-strijd speelt zich af in de rode cijfers. De strategie van de IEX Angels pakt nog niet zo best uit, maar er zit een stijgende lijn in. Is het nog op tijd om de competitie positief af te sluiten? Hopelijk wel, anders wordt het een zware zomer voor de IEX-vrouwen, vrees ik.


Laura Iseger was eindredacteur bij IEX.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Laura Iseger

Laura Iseger was eindredacteur van IEX.nl.

Meer over Laura Iseger

Recente artikelen van Laura Iseger

  1. jan '14 De AEX kan hoger!
  2. dec '13 2014: Aandelen en groei
  3. nov '13 Knock-out!

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Bolleke1 4 juni 2013 17:11
    Wat zegt dit over de experts zoals Nico Bakker? Deze analist adviseert elke dag via TA wat de beurs gaat doen en wat je vooral aan TS en TL moet kopen. Ik denk voornamelijk om zijn eigen "beurs"te spekken via RBS. Echt walgelijk wat hier gebeurt over de ruggen van de kleine belegger. Ze keren nooit meer terug.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links