Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Winstgevendheid Sif omhoog'

Gepubliceerd op 27 aug 2019 om 11:33 | Views: 2.032

Sif Holding 15:50

13,36 +0,02 (+0,15%)

AMSTERDAM (AFN) - Funderingsspecialist Sif krikt zijn winstgevendheid dit jaar waarschijnlijk geleidelijk op. Een analist van ING rekent op een verbetering van de ebitda dit jaar tot uiteindelijk 38 miljoen euro. Een bredere selectie analisten geraadpleegd door persbureau Bloomberg verwacht gemiddeld 51,4 miljoen euro in heel 2019.

Sif komt woensdag voorbeurs met kwartaalresultaten. Eerder dit jaar bleek dat het orderboek van Sif voor 2019 goed gevuld is. ING wijst erop dat er ook voor de periode daarna veel activiteit is. Het Vineyard-project in de VS heeft weliswaar vertraging opgelopen, maar blijft volgens de marktkenner een mijlpaal omdat het een Amerikaans offshore-windpark betreft.

Verder heeft Sif de werkzaamheden van het project Borssele 3 & 4 afgerond. Deze projecten waren volgens ING zwak geprijsd. Sif heeft al aangegeven dat het inzet op beter betaalde klussen. Volgens ING is het nog te vroeg om direct een duidelijke verbetering te zien bij het bedrijfsresultaat in het tweede kwartaal.

ING heeft zijn advies voor Sif op hold staan met een koersdoel van 10,50 euro. Het aandeel stond dinsdag omstreeks 10.50 uur vlak op 11,00 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Sif Holding 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Sif Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links