Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Duitse dochter BAM aan de slag met metro Düsseldorf

Gepubliceerd op 25 mei 2020 12:16 | Views: 2.261 | Onderwerpen: Duitsland

BAM 17:35

1,47 +0,03 (+2,15%)

DÜSSELDORF (AFN) - De Duitse BAM-dochter Wayss & Freytag Ingenieurbau heeft als onderdeel van een consortium een metroklus in Düsseldorf binnengesleept. De onderneming gaat in opdracht van de stad aan de slag met metrolijn U81 die het centraal station van Düsseldorf verbindt met de luchthaven. Ook de Messe van Düsseldorf wordt verbonden.

De bouw start eind mei 2020 en de oplevering staat gepland voor 2023. Met de opdracht is een bedrag van ​​113 miljoen euro gemoeid. Het aandeel van Wayss & Freytag is 45 miljoen euro.

Onderdeel van de route is onder meer een oversteek van verkeersknooppunt Nordstern en een ondergronds station. De U81 moet onder meer de verkeersdruk in het centrum van de stad wegnemen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 100% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Duitsland

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare