Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Handelsinkomsten Flow Traders lopen terug

Gepubliceerd op 24 oktober 2017 07:51 | Views: 4.411

Flow Traders 11:42

31,18 -0,02 (-0,06%)

AMSTERDAM (AFN) - Flow Traders heeft in het derde kwartaal een derde minder verdiend met zijn handelsactiviteiten dan een kwartaal eerder. De winst halveerde in dezelfde periode, zo liet de beursintermediair weten.

Sjoerd Rietberg, een van de twee topmannen van het bedrijf, wees op de verslechterende marktomstandigheden. De handel is daardoor nu ,,ongebruikelijk rustig". Flow Traders slaagde er door efficiencyverbeteringen wel in zijn marktaandeel te vergroten. De onderneming verwacht zijn kosten volgend kwartaal verder te verbeteren.

De nettohandelsinkomsten kwamen uit op 31,7 miljoen euro tegenover 46,7 miljoen in het tweede kwartaal. De nettowinst zakte van 12,5 miljoen naar 5,6 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat (ebitda) daalde eveneens met 55 procent tot 7,6 miljoen euro.

Flow Traders rekent erop dat de waarde van zijn beheerde producten zoals ETF's het komende kwartaal en de jaren daarna verder zullen groeien. Het bedrijf is van plan zijn de winstuitkering over zijn nettowinst van dit jaar te verhogen naar minimaal 75 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 53% zegt verkopen 15 stemmen

Gerelateerd

Flow Traders

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare