Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groen: brexit geen probleem voor Takeaway

Gepubliceerd op 22 aug 2019 om 13:30 | Views: 1.217 | Onderwerpen: Brexit

Takeaway.com 13:43

69,60 -3,85 (-5,24%)

AMSTERDAM (AFN) - De naderende uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie levert geen problemen op voor maaltijdbezorger Takeaway.com. Dat zei topman Jitse Groen in gesprek met BNR Nieuwsradio.

Volgens Groen is de sector niet zo gevoelig voor de gevolgen van de brexit. "Mensen blijven gewoon eten." De markt blijft volgens hem ook voldoende groeien.

Groen voorziet verder ook geen mededingingsbezwaren voor de voorgenomen samensmelting met branchegenoot JustEat. "Het enige overlappende land wat we hebben is Zwitserland."

Hij ging ook in op de kritiek van aandeelhouder Aberdeen Standard Investments, die de verdeling - bijna 48 procent voor Takeaway en 52 procent voor JustEat - niet correct vindt. "De waardering op de beurs is de uitgangspositie. Daar kan de investeerder het mee oneens zijn, maar dat is wel de realiteit." Groen weersprak ook kritiek dat eigenlijk sprake is van een overname. "Het is een fusie."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Takeaway.com 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Brexit

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Takeaway.com

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links