Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

DHL opent pakketpunten in HEMA-filialen

Gepubliceerd op 21 januari 2021 10:34 | Views: 2.291

PostNL 03 mrt

3,65 0,00 (0,00%)

DEN HAAG (ANP) - Pakketbezorger DHL opent pakketpunten in ruim 250 filialen van winkelketen HEMA. Met de opening van deze servicepunten per vrijdag wil DHL de toenemende druk op de pakketbezorging verlichten. Bij de pakketpunten kunnen uitsluitend pakketten van DHL opgehaald of ingeleverd worden.

Volgens DHL wordt er sinds de lockdown extreem veel online besteld, waardoor er ook meer pakketpunten nodig zijn om de toegenomen vraag aan te kunnen. De extra pakketpunten dragen er volgens DHL aan bij om in de komende maanden thuisbezorgingen soepel te laten verlopen. DHL bezorgt in Nederland momenteel meer dan 1 miljoen pakketten per dag.

De verwachting is dat meer HEMA-winkels een servicepunt van DHL krijgen. In totaal heeft HEMA 550 winkels in Nederland. Die zijn vanwege de lockdown niet toegankelijk om andere artikelen te kopen. De bedrijven willen de service in de winkels voortzetten als de winkels weer geopend zijn.

Voor alle vestigingen van HEMA geldt dat de pakketpunten geopend zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 77% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare