Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Acomo toont stabiele winstgevendheid'

Gepubliceerd op 20 juli 2018 10:02 | Views: 8.046

Acomo 13:14

18,26 -0,12 (-0,65%)

AMSTERDAM (AFN) - De mindere resultaten van thee-, specerijen- en notenhandelaar Amsterdam Commodities (Acomo) zijn te wijten aan ongunstige wisselkoerseffecten, met name van de Amerikaanse dollar. Het bedrijf liet volgens kenners van ING met een goede brutowinstmarge zien stabiel winstgevendheid te kunnen zijn, zelfs in volatiele en moeilijke markten.

Acomo meldde lagere winst en omzet in het eerste halfjaar. Behalve wisselkoerseffecten had het bedrijf ook te maken met lagere prijzen in een aantal belangrijke productgroepen. Ook is er onzekerheid in de markt over importheffingen.

ING handhaaft zijn buy-advies met een koersdoel van 25,68 euro. Het aandeel Acomo stond vrijdag rond 09.50 uur 7,8 procent lager op 22,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Acomo 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare