Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Shell wil meer samenwerken met Gazprom Neft

Gepubliceerd op 17 januari 2020 13:21 | Views: 3.424 | Onderwerpen: energie

Royal Dutch Shell A 09 apr

17,44 +0,19 (+1,12%)

MOSKOU (AFN/BLOOMBERG) - Olie- en gasconcern Shell ziet heil in meer samenwerking met het Russische oliebedrijf Gazprom Neft. Dat zei voorzitter Cederic Cremers van de Russische tak van Shell. Er wordt gekeken naar meerdere nieuwe samenwerkingen. Ook bestaande projecten worden uitgebreid.

Gazprom Neft bood Shell aan om deel te nemen aan zijn projecten, zoals het Achimov-project of olievelden op het eiland Sachalin. Op zijn beurt nodigde het Nederlands-Britse bedrijf Gazprom Neft uit mee te doen met zijn internationale projecten. De Russische onderneming zegt deelname te overwegen aan Shell-projecten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Verder maakten de twee bedrijven bekend hun samenwerkingsverband Salym Petroleum Development uit te breiden.

Ook wordt er in het eerste kwartaal goedkeuring verwacht van de Russische mededingingsautoriteit FAS voor samenwerking bij het Meretoyakhaneftegaz-project.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 91% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

energie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
GJF1959
0
Lijkt mij vragen om moeilijkheden. Conflict met VS licht voor de hand. In toekomst conflict EU Rusland? En echt fatsoenlijk zaken doen in en met Rusland of Russische bedrijven lijkt mij zeer moeilijk. Moet wel heel veel opleveren gezien de risico's.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare