Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Rustige opening op Wall Street

Rustige opening op Wall Street

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met een minieme plus aan de nieuwe handelssessie begonnen. Daarmee kreeg de recordreeks van de afgelopen dagen een voorzichtig vervolg. Beleggers op Wall Street moeten het doen met een nagenoeg lege agenda. Wel openden een aantal bedrijven de boeken.

De leidende Dow-Jonesindex stond na een paar minuten handelen 0,1 procent hoger op 20.634 punten. De brede S&P 500 steeg een fractie tot 2351 punten. Technologiebeurs Nasdaq noteerde een plus van 0,2 procent op 5827 punten.

Cisco Systems won in de vroege handel bijna 3 procent. De producent van netwerkapparatuur heeft afgelopen kwartaal beter gepresteerd dan waar analisten in doorsnee op rekenden. De verwachtingen van Cisco zijn wel nog tamelijk somber. De onderneming worstelt al enige tijd met de overstap van bedrijven naar diensten in de cloud in plaats van op eigen hardware.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 februari 2017 16:06
    Daar in het wilde westen lijkt de boel toch weer leuk in de plus te gaan schieten en als we veel geluk hebben heeft dat een goede invloed op de netherlands.
    Ik heb nog niks over vopak gelezen en om nou blindelings wat te doen,daar heb ik ook weinig zin in.
    Mijn computer aandeel,besi doet het gewoon weer schitterend,all time high,meer dan 35€,ik wou dat ik er vorig jaar 1000 had gekocht,toen zakte hij naar 12€!!
    Morgen komt aegon,maar gezien wat er gebeurt met zijn cocculega nn,heb ik er weinig zin in,ik houd me maar weer mak,want met spitten geldt,hoe harder je werkt hoe meer je achteruit boert,op heel wat dagen op de beurs geld dat ook.
    Ik kijk maar naar verschillende fondsen in mijn portefuille;aperam stond 2 jaar geleen op 7 €, arcelor vorig jaar op 2€,warren buffett heeft natuurlijk 100% gelijk;je moet kopen als het bloed door de straat loopt.
    Vandaag valt er voor mij weer niets te verdienen,maar slim beleggen,zag gouden tijden in het verschiet voor onze grondstofjes,dus we zullen maar moet houen,veel geluk!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.