Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC verhoogt koersdoel Besi

Gepubliceerd op 13 november 2019 10:18 | Views: 6.502

BESI 17:21

39,73 -0,11 (-0,28%)

KBC Groep 17:21

44,75 +0,39 (+0,88%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van KBC Securities zijn positiever over de winst per aandeel die BE Semiconductor Industries (Besi) de komende jaren zal boeken. De toeleverancier aan de chipindustrie zette volgens de marktkenners beter dan verwachte omzetcijfers in het derde kwartaal neer. Het koersdoel van Besi bij KBC gaat daarom omhoog van 33 euro naar 38 euro.

De ramingen van de winst per aandeel voor de jaren 2019 tot en met 2021 worden bij KBC met gemiddeld zo'n 10 procent verhoogd. Kenners van de Belgische bank zien in ontwikkelingen op het vlak van geheugenchips, Logic en Foundry aanwijzingen dat de vraag naar toebehoren voor de chipindustrie aan het einde van de productieketen, die Besi levert, weer zal aantrekken. Dit zou moeten zorgen voor een stijging van de orders in het eerste kwartaal van volgend jaar ten opzichte van het voorgaande kwartaal, stellen analisten.

KBC hanteert een accumulate-advies voor Besi. Het aandeel stond woensdag omstreeks 9.55 uur 1 procent lager op 32,97 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 86% zegt kopen 14 stemmen
KBC Groep 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

BE Semiconductor Industries

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare