Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aedifica krikt huurinkomsten flink op

Gepubliceerd op 13 nov 2019 om 07:54 | Views: 1.161

Aedifica 13 dec

109,00 +1,60 (+1,49%)

BRUSSEL (AFN) - Beursnieuwkomer in Amsterdam Aedifica heeft in het afgelopen kwartaal fors hogere huurinkomsten behaald. Die stegen in het op 30 september afgesloten eerste kwartaal van het gebroken boekjaar met 44 procent tot ruim 35 miljoen euro in vergelijking met een jaar eerder, zo meldt de Belgische zorgvastgoedinvesteerder .

Het bedrijf profiteerde daarbij vooral van overnames. De vastgoedportefeuille stond eind september op 2,4 miljard euro, een toename met meer dan 142 miljoen euro ten opzichte van juni van dit jaar. Aedifica heeft een internationale portefeuille van ruim 270 bezittingen, verspreid over België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De onderneming is nog bezig de overname van branchegenoot Hoivatilat af te ronden, waarmee de Finse markt wordt betreden en ook de eerste stappen worden gezet in Zweden.

Aedifica kreeg eerder deze maand een tweede notering op Beursplein 5, naast de notering in Brussel. Het bedrijf wil met de notering in Amsterdam een diversere groep aandeelhouders aanspreken.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Aedifica 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Aedifica

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links