Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC verlaagt koersdoel Kiadis

Gepubliceerd op 12 december 2019 09:28 | Views: 5.909

KBC Groep 11:25

42,78 -0,99 (-2,26%)

Kiadis Pharma 11:25

1,70 +0,02 (+0,95%)

AMSTERDAM (AFN) - Het koersdoel van Kiadis gaat bij KBC Securities omlaag tot 2 euro van 3,5 euro na het nieuws dat de financieel directeur Scott Holmes vertrekt. De kenners vinden dat de bestuurder Kiadis verlaat op het moment dat het bedrijf moeilijke tijden op het financieel vlak doormaakt. Het verkoopadvies blijft overigens staan.

De plek van Holmes wordt niet opnieuw gevuld, andere bestuurders verdelen zijn takkenpakket. Deze aanpak laat zien dat Kiadis een bedrijf is dat nog in een start-upfase zit, aldus de analisten. Verder noemen ze de financiële positie van Kiadis "precair". Het bedrijf heeft slechts voldoende geld in de kas voor minder dan één vol jaar. Daarnaast wijzen de marktvorsers op het verleden, toen Kiadis relatief snel door zijn kasreserves ging. Dat zal ook de komende tijd zo blijven vanwege aanzienlijke investeringen in onderzoek en afbetalingen van schuld.

Het aandeel Kiadis stond omstreeks 09.20 uur 0,2 procent hoger op 2,49 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma 75% zegt verkopen 16 stemmen
KBC Groep 71% zegt verkopen 7 stemmen

Gerelateerd

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare