Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe topman AMG Vanadium

Gepubliceerd op 12 november 2019 09:04 | Views: 3.023

AMG 27 mrt

12,90 -1,17 (-8,32%)

AMSTERDAM (AFN) - Advanced Metallurgical Group (AMG) heeft Thomas Centa benoemd als nieuwe eindverantwoordelijke van AMG Vanadium. Hij volgt in die rol Hoy Frakes op die na bijna twintig jaar aan het roer te hebben gestaan van de divisie met pensioen gaat. Centa was al de rechterhand van Frakes bij het onderdeel.

Wel blijft Frakes aan als toezichthouder bij uitbreidingsprojecten van AMG Vanadium. Het gaat dan specifiek om de uitbreiding van het bedrijf in Zanesville, Ohio en de eerder aangekondigde joint venture met Shell.

Vanadium is een overgangsmetaal dat onder meer wordt gebruikt voor de vervaardiging van roestvrij staal en het harder maken van staal.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AMG 92% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

Advanced Metallurgical Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare