Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Vastned lanceert bod op Belgische dochter

ROTTERDAM (AFN) - Winkelvastgoedfonds Vastned Retail heeft zijn overnamebod op de resterende aandelen van dochterbedrijf Vastned Retail Belgium officieel gelanceerd. Dat bleek donderdag.

Vastned maakte overnameplannen eerder al bekend. De onderneming heeft momenteel bijna 66 procent van Vastned Retail Belgium in handen. Het voorgenomen overnamebod op de rest, van 57,50 euro per aandeel in contanten, geeft Vastned Retail Belgium een ondernemingswaarde van 395 miljoen euro. In totaal worden er nog 1,75 miljoen aandelen niet gehouden door het moederbedrijf.

De aanbiedingsperiode loopt van 2 mei tot en met 1 juni. Het minimum acceptatieniveau is 90 procent. Het overnamebod heeft unanieme steun van de raad van bestuur van Vastned Retail Belgium. Ook heeft het bod slechts één aanvaardingsperiode, zonder dat een vrijwillige heropening van het bod mogelijk is

Vastned Retail Belgium zal ook na de overname een belangrijke dochtervennootschap van Vastned blijven, zo werd eerder al aangegeven. De overname zal geen invloed hebben op de werkgelegenheid en er wordt geen substantiële wijziging van strategie voorzien. Wel zal de beursnotering van Vastned Retail Belgium worden beëindigd.

Lees over dit aandeel ook

  1. Meulman en Niessen groter in Vastned
  2. Vastned boekt wederom af op portefeuille

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Vastned kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 am1993 12 april 2018 19:47
    Perfect. Waarom dubbele (beurs)kosten maken als het niet meer nodig is? Scheelt VASTNED CIRCA € ½ MILJOEN + bijkomende kosten. Goed gedaan en aandeelhouders blij. Alle prijsstijgingen van het onroerend goed komen voortaan aan de aandeelhouders van Vastned Retail Nederland. Iedereen blij.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.