Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Cijfers Fagron overwegend sterk'

Gepubliceerd op 11 okt 2019 om 08:58 | Views: 1.695

Fagron 13 dec

18,79 -0,04 (-0,21%)

AMSTERDAM (AFN) - De kwartaalcijfers van Fagron zijn, op een kleine misser in Latijns-Amerika na, sterk te noemen. Dat concludeert een analist van KBC Securities. Ook bij ING bestempelen ze de cijfers als positief.

De belangrijke activiteiten in de Verenigde Staten deden het beter dan verwacht. Volgens de marktkenner is het echter nog belangrijker dat de nieuwe fabriek in Wichita op stoom komt en op koers ligt voor zijn het omzetdoel van Fagron. In Latijns-Amerika rekende KBC op een iets hogere omzet, al waren de verkopen wel nagenoeg in lijn met die van de bredere consensus.

Volgens ING is autonome omzetgroei beter dan verwacht en daarbij moet de faciliteit in Wichita nog volledig op stoom komen. Evengoed rekent ING er niet op dat de tweede helft van het jaar de omzetgroei bij de productielocatie als verwacht zal zijn. Verder zal de verkoop van HL Technology, zoals eerder werd aangekondigd, het aandeel Fagron een duwtje in de goede richting geven, aldus ING.

KBC handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 18 euro per aandeel. ING hanteert een hold-advies met een koersdoel 18,50 euro. Fagron noteerde vrijdag omstreeks 09.35 uur 5,1 procent hoger op 16,91 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Fagron 89% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links