Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Flow Traders op favorietenlijst ING

Gepubliceerd op 10 maart 2020 10:05 | Views: 7.844

Flow Traders 29 mei

31,52 +1,00 (+3,28%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING hebben beursintermediair Flow Traders op zijn favorietenlijst voor aandelen in de Benelux gezet. Het bedrijf is een van de weinige beursgenoteerde ondernemingen die profiteren van de turbulentie op de financiële markten. Het aandeel Flow Traders presteerde sinds het einde van februari circa 15 procent beter dan de AEX, aldus de marktvorsers.

ING stelt dat de gemiddelde verwachtingen over de resultaten van Flow Traders voor het eerst realistisch zijn. Voorheen waren de prognoses vaak zo optimistisch dat cijfers van de beursintermediair teleurstelden. Nu is er juist ruimte voor verdere stijgingen, aldus de analisten. Bovendien is er bij de consensus onder analisten nog geen rekening gehouden met profijt dat Flow Traders in de toekomst trekt uit uitbreidingsinitiatieven.

De vraag is nu of op de piek in volatiliteit een periode van hogere handelsactiviteit volgt. ING hanteert een buy-advies en verhoogt het koersdoel voor Flow Traders van 26,50 euro naar 30 euro. Het aandeel stond dinsdag omstreeks 2,5 procent lager op 22,46 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 86% zegt kopen 29 stemmen

Gerelateerd

Flow Traders

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare