Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Boskalis neemt Ardent Americas in VS over

Gepubliceerd op 9 april 2020 10:42 | Views: 3.698 | Onderwerpen: Verenigde Staten

Boskalis 08 jul

17,72 -0,15 (-0,84%)

HAL Trust 08 jul

125,00 -0,60 (-0,48%)

PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis neemt het Amerikaanse Ardent Americas over. Ardent Americas is een leidende speler voor het verlenen van maritieme bergingsdiensten in de Verenigde Staten. Er werden geen financiële details over de deal gemeld.

De Amerikaanse kustwacht verplicht reders onder de Oil Pollution Act uit 1990 (OPA90) die in Amerikaanse wateren actief zijn een contract af te sluiten met erkende bergingsbedrijven voor het leveren van bergings- en brandbestrijdingsdiensten. Het OPA90-programma van Ardent Americas omvat ongeveer 500 reders en meer dan 4000 schepen.

Ardent Americas is in 2015 ontstaan ​​na de fusie van Svitzer Salvage en Titan Salvage, opereert vanuit Houston en Fort Lauderdale en was een dochteronderneming van Ardent Global Marine Services met haar hoofdkantoor in IJmuiden.

Boskalis levert reeds OPA90-diensten in de VS met Donjon-Smit via zijn dochteronderneming SMIT Salvage en joint venture-partner Donjon Marine.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 85% zegt kopen 13 stemmen
HAL Trust 57% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare