Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING haalt Fugro van favorietenlijst Benelux

Gepubliceerd op 3 juli 2019 09:51 | Views: 7.558

Fugro 01 apr

3,59 -0,13 (-3,50%)

AMSTERDAM (AFN) - ING haalt het aandeel Fugro uit een zijn favorietenlijst voor de Benelux. Volgens analisten van de bank is de winstgroei bij de bodemonderzoeker in het tweede kwartaal waarschijnlijk gestagneerd. Ook denkt ING dat de risico's op de balans zijn toegenomen.

In de tweede helft van dit jaar zullen de resultaten er wel weer beter uit gaan zien, maar dat zal dan in samenhang zijn met het herstel in de hele branche waar Fugro actief is. Waarschijnlijk zal het bedrijfsresultaat (ebitda) dan toenemen, waardoor discussies over bijvoorbeeld de convenanten wat meer naar de achtergrond zullen verdwijnen.

ING handhaaft wel zijn koopadvies voor Fugro. Het koersdoel gaat omlaag van 15,10 euro naar 11,00 euro. Het aandeel Fugro noteerde woensdag omstreeks 9.45 uur 2,1 procent lager op 7,29 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fugro 67% zegt kopen 33 stemmen

Gerelateerd

Fugro

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare