Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Positief nieuws voor PostNL'

Gepubliceerd op 2 juni 2020 09:50 | Views: 10.176

PostNL 10 jul

1,95 +0,00 (+0,13%)

AMSTERDAM (AFN) - PostNL is met positief nieuws gekomen nu er overeenstemming met zijn pensioenfonds is bereikt over de bepalingen en de voorwaarden van een overgangsregeling. Dat alles zal ervoor zorgen dat de vrije kasstroom van het bedrijf dit jaar met 100 miljoen euro verbetert. Dat meldde ING. Het aandeel PostNL ging dinsdag stevig omhoog.

PostNL betaalt het pensioenfonds eind 2020 circa 205 miljoen euro. Het restant van maximaal 85 miljoen euro wordt uitgesteld en in vijf delen voldaan in de periode 2021-2025. Het totaal van 290 miljoen euro betekent dat de maximale betaling 10 miljoen euro lager uitvalt dan eerder afgesproken.

ING zegt dat een dividendbetaling door PostNL nu dichterbij komt, mogelijk volgend jaar. Het aandeel PostNL is volgens de bank sterk onder druk komen te staan door de coronacrisis. Het advies is buy, met een koersdoel van 2,75 euro.

Bank of America maakte bekend PostNL opnieuw te gaan volgen, met een koopadvies en een koersdoel van 1,90 euro. PostNL noteerde dinsdag omstreeks 09.50 uur een plus van 6,1 procent op 1,47 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 81% zegt kopen 37 stemmen

Gerelateerd

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 marcel13 5 juni 2020 09:58
    De brief maakt een comeback: ‘Post ontvangen doet je hart gloeien’

    Nu we elkaar minder kunnen zien, lijkt het versturen van brieven een populair alternatief. Het kost meer moeite en is intiemer dan digitaal contact. ‘Een echte knuffel is het niet, maar het komt toch aardig in de buurt.’

    Onlangs meldde iemand dat toen ze een setje post­zegels in het postkantoor wilde aanschaffen de zegels ­waren uitverkocht. Een ander deed verslag van een brievenbus die tot de nok toe was gevuld: je kon de poststukken er zo uit vissen. Toevalstreffers wellicht, maar zo populair zijn bus en zegel in tijden niet geweest.

    www.parool.nl/ps/de-brief-maakt-een-c...
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare