Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Supermarktketen PLUS verhoogt omzet in 2019

Gepubliceerd op 2 januari 2020 14:18 | Views: 1.830

Ahold Delhaize 17:38

22,59 +0,21 (+0,94%)

UTRECHT (AFN) - Supermarktketen PLUS heeft in 2019 de omzet met 5,4 procent zien stijgen, tot ruim 2,6 miljard euro. Volgens algemeen directeur Duncan Hoy groeide PLUS daarmee voor het zesde jaar op rij sterker dan de markt. De marktgroei (tot en met week 51) lag volgens onderzoeksbureau Nielsen op 4 procent.

Bij de onlineverkoop was een omzetstijging met 33 procent op te tekenen. Hoy gaf aan terug te kijken op een "waardevol jaar" waarin het nieuwe businessplan en de koers voor de komende drie jaar werden bepaald. Er is volgens de directeur een solide basis om het succes van PLUS verder uit te bouwen.

PLUS is de coöperatie voor 227 zelfstandige supermarktondernemers en hun 260 supermarkten. Vorig jaar maakten zes ondernemers de overstap naar PLUS met hun winkels. Daarnaast er kwamen dertien nieuwe PLUS-winkels bij.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ahold Delhaize 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare