Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kepler Cheuvreux haalt WDP van kooplijst

Kepler Cheuvreux haalt WDP van kooplijst
Beeld: WDP

(ABM FN)  Kepler Cheuvreux heeft het aandeel WDP van zijn kooplijst gehaald en geeft een Houden advies, nu het koersdoel bijna is bereikt. Het koersdoel gaat maandag met 1 euro omhoog naar 31,00 euro.

Het aandeel wordt verhandeld tegen een premie ten opzichte van sectorgenoten en daar zijn duidelijke redenen voor, meent Kepler Cheuvreux. De jaarresultaten en het herhalen van de outlook voor de lange termijn lieten zien hoe wendbaar het bedrijf is en zich weet aan te passen aan een nieuw klimaat.

De doelstelling van 6,3 procent jaarlijkse groei van het resultaat tot 2025 is volgens de analisten minder kapitaalintensief en meer gericht op autonome groei. Dat betekent dat de schuld goed onder controle zou moeten blijven, ook als de vastgoedwaarderingen nog verder dalen.  

Kepler Cheuvreux heeft zijn prognose voor de investeringen daarom gehalveerd van 500 miljoen naar 250 miljoen euro per jaar, en denkt nu dat de portefeuille tegen 2025 niet 8,6 miljard maar 8,0 miljard euro waard zal zijn. De kosten van de schulden zullen hierdoor ook lager zijn dan eerder ingeschat.  

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WDP 67% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

WDP

23,440 29 sep
+0,560 +2,45%
Premium

CTP en WDP: sector logistiek vastgoed draait nog altijd goed

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links