Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
JPMorgan verhoogt koersdoel KPN
Beeld: KPN

JPMorgan verhoogt koersdoel KPN

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan heeft donderdagochtend het koersdoel voor KPN verhoogd van 4,20 naar 4,40 euro bij handhaving van het Overwogen advies.

Analisten van de bank zijn van mening dat KPN een aantrekkelijk opwaarts potentieel biedt, waarbij het telecombedrijf kan profiteren van een consolidatie van de mobiele markt. JPMorgan zit met zijn verwachtingen voor KPN voor de middellange termijn boven de analistenconsensus.

"We zien op middellange termijn opwaartse potentie van hogere prijzen in de Nederlandse mobiele markt, terwijl de glasvezelstrategie de dienstenomzet uit vast internet kan aanjagen", aldus de bank. Dat zal volgens JPMorgan zorgen dat de omzet weer zal groeien. 

JPMorgan voerde slechts beperkte veranderingen door in zijn taxaties voor KPN. De verwachtingen voor de omzet in de periode 2022 tot en met 2024 werden “marginaal” met 0,3 procent verhoogd, terwijl de verwachtingen voor de EBITDA na leases voor dezelfde periode werden verlaagd met slechts 0,4 procent.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. KPN beloont aandeelhouders flink na keurig kwartaal
  2. Beursblik: cijfers KPN conform verwachting

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN kopen verkopen

79% zegt kopen

24 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.