Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Galapagos ziet medisch directeur vertrekken

Galapagos ziet medisch directeur vertrekken
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) Dr. Walid Abi-Saab heeft besloten om Galapagos te verlaten als Chief Medical Officer en lid van het Directiecomité per 31 december 2022. Dit meldde het biotechbedrijf donderdagavond.

Hij zal tot 31 mei 2023 bij Galapagos blijven om een soepele overgang te waarborgen, aldus Galapagos, dat verder de pensionering aankondigt van André Hoekema, die in 2005 bij Galapagos startte als Chief Business Officer en lid van het Directiecomité.

Galapagos verwacht in de eerste helft van 2023 een hoofd R&D en lid van het Directiecomité aan te kondigen. Tot die benoeming zal CEO Paul Stoffels ad interim optreden als hoofd R&D.

"Bovendien is het senior managementteam van het bedrijf versterkt met belangrijke aanwervingen en interne promoties in Onderzoek, Ontwikkeling, Business Development en Commercial", aldus Galapagos.

Ook heeft de Raad van Bestuur van het biotechbedrijf twee nieuwe leden van het Directiecomité benoemd, namelijk Annelies Missotten als Chief Human Resources Officer en Valeria Cnossen als General Counsel. Cnossen is tevens verantwoordelijk voor Compliance & Ethics, het Corporate Secretary Office en Intellectuele Eigendom, aldus Galapagos.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 57% zegt verkopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Galapagos

34,490 29 mrt
+1,090 +3,26%
Premium

Bij Galapagos ontbreekt houvast voor beleggers

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links