Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GeoJunxion vindt nog geen accountant

GeoJunxion vindt nog geen accountant
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) GeoJunxion heeft geen accountant kunnen vinden voor de jaarcijfers 2021-2022, omdat alle zes grote accountantskantoren dienst weigerden. Dit maakte het bedrijf uit Capelle aan den IJssel donderdag bekend.

"In het licht van de significante verbeteringen van de cijfers en in de simplificering van de bedrijfsstructuur, het risicobeheer en intern toezicht, hadden we verwacht dat minstens één accountantskantoor een positief signaal zou afgeven", aldus het bedrijf.

GeoJunxion hoopt dat het voorstel voor de Wet toekomst accountancysector verandering in de zaak kan brengen, waardoor jaarcijfers in de toekomst wel beoordeeld kunnen worden. GeoJunxion heeft nu de cijfers over 2021/2022 gepubliceerd zonder oordeel van een accountant.

GeoJunxion heeft verder een aandelenplan opgezet ter beloning van alle werknemers en een beperkt aantal contractanten.

In totaal worden 81.600 aandelenopties tegen een uitoefenprijs 1,787 euro per stuk toegekend. De aandelenopties hebben een gemiddelde looptijd van 2,5 jaar en zullen uitgeoefend worden in vier gelijke driemaandelijkse delen, te beginnen op 1 juli 2024. 

Het is de derde keer dat GeoJunxion een dergelijk aandelenplan opzet. Het bedrijf hoopt op deze manier personeel langer aan zich te kunnen binden.

Het aandeel GeoJunxion sloot woensdag op 1,78 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
GEOJUNXION 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links