Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fagron breidt Amerikaanse steriele activiteiten uit

Fagron breidt Amerikaanse steriele activiteiten uit
Beeld: Fagron

(ABM FN-Dow Jones) Fagron heeft met de overname van een bereidingsfaciliteit in Boston de steriele activiteiten in de VS versterkt. Dit liet de magistrale bereider dinsdagochtend weten. 

De transactie betreft alle activiteiten van de 503B bereidingsfaciliteit, inclusief klanten, leveranciers en circa 80 medewerkers, en een leveringsovereenkomst met verkoper Fresenius Kabi, aldus Fagron. 

Er werden geen financiële details vermeld. Wel benadrukte Fagron dat de transactie uit eigen middelen gefinancierd wordt. 

"Deze acquisitie is voor ons een belangrijke stap in het realiseren van onze strategische doelstelling om het leidende wereldwijde platform voor steriele uitbestedingsdiensten te worden", zei CEO Rafael Padilla in een toelichting.

"Deze expansie maakt het mogelijk onze Amerikaanse steriele bereidingsactiviteiten naar het volgende niveau te brengen en te concurreren met de top-3 spelers in deze markt", ging de topman verder. 

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fagron 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Fagron

13,820 12:01
-0,010 -0,07%
Premium

Fagron: onzekerheid blijft

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links