Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Onward Medical neemt licentie op technologie uit Lausanne

Onward Medical neemt licentie op technologie uit Lausanne
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Onward Medical heeft licenties voor twee nieuwe technologieën van het wetenschappelijk instituut EPFL en het universiteitsziekenhuis van Lausanne die de ruggengraat stimuleren, toegevoegd aan zijn portefeuille. Dat maakte het bedrijf maandagochtend bekend.

De technologieën mogen worden gebruikt voor de commerciële ontwikkeling van een apparaat dat via draadloze signalen uit de hersenen de ruggengraat stimuleert, bij patiënten die verlamd zijn aan armen en benen door een dwarslaesie.

In de Verenigde Staten en Europa zijn 650.000 mensen met schade aan de ruggengraat die hierdoor kunnen worden geholpen en mogelijk weer zou kunnen staan en lopen.

Ook mogen de technologieën worden gebruikt voor aandoening die het lopen bemoeilijken bij mensen met de ziekte van Parkinson, ook door stimulatie van de ruggengraat, om hun mobiliteit te verbeteren.

Er zijn bijna een miljoen mensen in de VS en Europa met Parkinson die hiervoor in aanmerking komen.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ONWARD MEDICAL 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. Atlantis 17 april 2022 13:25
  quote:

  suske wiet schreef op 28 maart 2022 09:07:

  De koers van het aandeel is belachelijk laag .
  Het is of er een failliet gaat komen .
  Ik begrijp het niet ;
  Ook ik volg dit aandeel. En ook mijn aandelen zijn minder waard geworden. Ik ga mogelijk bijkopen.

  Ik denk dat is voorgesorteerd (al voor 21 maart) op de publicatie van 21 maart waarbij is aangegeven dat Onward Medical de activiteiten kan financieren tot eind 2024. En dan is het o.a. afhankelijk afhankelijk hoe dat uitvalt met beschikbaarheid van cpu's en componenten.

  Dat zou kunnen betekenen dat tussen nu eind 2024 herkapitalisatie nodig is middels uitgifte nieuwe aandelen waardoor de huidige aandelen verwateren. Iets dergelijks verwacht ik.

  Ik weet het volgende niet helemaal zeker.
  Ik dacht dat grootaandeelhouders, bij de introductie, de aandelen voor een derde hebben kunnen aankopen. Dat zou je kunnen lezen als dat men in de toekomst maximaal twee herkapitalisaties verwacht.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ONWARD MEDICAL

4,830 09:58
-0,080 -1,63%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links