Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fastned wint drie aanbestedingen in Frankrijk

Fastned wint drie aanbestedingen in Frankrijk
Beeld: Fastned

(ABM FN-Dow Jones) Fastned heeft drie aanbestedingen gewonnen voor de ontwikkeling en exploitatie van drie snellaadstations langs tolwegen in Frankrijk. Dit maakte het snellaadbedrijf donderdag bekend zonder financiële details te vermelden.

De stations kunnen honderden elektrische voertuigen per dag opladen, met snelheden tot 300 kW. Hierdoor kan in 15 minuten 300 km actieradius worden toegevoegd.

De aanbestedingen werden georganiseerd door Autoroutes du Sud de la France (ASF), een dochteronderneming van VINCI, het Franse bouw- en concessiebedrijf.

Het Franse Ministerie van Ecologische Transitie heeft als doel om eind 2022 alle 360 verzorgingsplaatsen langs tolwegen te voorzien van oplaadinfrastructuur.

Fastned neemt deel aan concurrerende aanbestedingen die uitstaan voor ongeveer een derde van deze verzorgingsplaatsen die worden beheerd door VINCI, APRR/AREA, and SANEF en hun dochterondernemingen.

Momenteel is ongeveer 1 procent van de voertuigen op de Franse wegen volledig elektrisch. Dit aandeel zal in 2030 naar verwachting meer dan 10 procent zijn, aldus Fastned.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
FASTNED 67% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

FASTNED

26,880 14:45
+0,560 +2,13%
Premium

Er kán geld verdiend worden met de snellaadstations van Fastned

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links